• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Horren

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Zet deuren en ramen open zonder insecten binnen te laten met horren van Zonwering Garant.

Wanneer het warme weer zich weer laat zien in Nederland, is het natuurlijk erg lekker om de deuren en ramen open te zetten. Kenmerkend voor deze periode van warmte is natuurlijk ook het vervelende gezoem wat zich weer laat horen. Zo komen de zoemende en stekende insecten gemakkelijk je huis binnen wanneer je de deuren en of ramen open laat staan. Een goed hor voor het je deur of raam zorgt er dan voor dat er alsnog warmte en lucht het huis binnen kan, maar insecten buiten worden gehouden. Uiteraard is het belangrijk om bij de keuze van het hor de juiste afmeting te selecteren, maar het is ook zeker belangrijk om een hor te kiezen die past bij de manier waarop je hem gaat gebruiken. Een hor kopen hoeft niet moeilijk te zijn, elk hor doet namelijk hetzelfde. Het verschil zit hem echter wel in welk type hor je mooi vindt en welk type het beste past bij je eigen wensen. Een veelgemaakte fout is bijvoorbeeld het kiezen voor een bepaald type deurhor waarbij je niet zo gemakkelijk heen en weer kunt lopen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een deurhor kopen

Wanneer je met warm weer de deuren lekker wilt open zetten is het aanschaffen van horren noodzakelijk. Een hor kopen is belangrijk, omdat er anders vliegen, bijen, muggen en allerlei andere insecten het huis binnen kunnen gaan. Horren houden deze dieren tegen. Binnen de categorie horren voor deuren zijn er aantal typen te onderscheiden:

  • Vliegengordijn
  • Rolhor
  • Vaste hor
  • Plissé hor
  • Lamellen hor

Afhankelijk van je eigen wensen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, kosten en uiterlijk kies je een van de bovenstaande typen deurhorren.  Zo zie je dat een vliegengordijn vaak financieel gezien de meest aantrekkelijke keuze is. Deze is ook erg gebruiksvriendelijk, aangezien je er simpelweg doorheen kunt lopen. Sommige mensen vinden dit ideaal en anderen vinden het juist minder prettig om door de hangende slierten te lopen. Een plissé hor is ook een populaire categorie binnen de deurhorren. Deze hor is een soort type hordeur, waarbij je de hor opzij kunt verplaatsen wanneer je er langs wilt. Dit type horren wordt gekenmerkt door stevige kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze optie is wel iets prijziger, maar veel mensen prefereren dit type hor.

Een raamhor kopen

Een hor bestellen kan natuurlijk ook wanneer je er een zoekt voor een raam. Een geschikt hor kopen voor een raam hangt eigenlijk ook van dezelfde factoren af als bij een deurhor. Echter zijn er wel verschillende soorten horren dan bij een deurhor. Zo heb je onder andere:

  • Rolhor
  • Vaste hor
  • Plissé hor
  • Duo plissé hor met verduistering

Ook hier hangt het type hor wat je kiest af van het type raam en de afmeting ervan. Populaire varianten zijn de rolhor en een van de bovenstaande plissé horren. Een duo plissé hor is vaak waar te nemen in de slaapkamers en houdt niet alleen insecten tegen, maar kan ook ingeschakeld worden om de kamer te verduisteren. Een hor bestellen kan ook heel gemakkelijk online, waarbij het product vervolgens wordt thuisbezorgd.

Hor en rolluik geïntegreerd

Een raam beschermen met een hor tegen de muggen en ander ongedierte is fijn, maar het is soms ook lekker om de ramen te kunnen beschermen tegen de zon. Dit kan met een apart rolluik, maar er zijn binnen de markt ook rolluiken beschikbaar die een hor geïntegreerd hebben in de installatie. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met Zonwering Garant.

Los rolluiken kopen

Wilt u graag de rolluiken los van de horren houden? Dan helpen we u graag verder met kwalitatieve rolluiken. Binnen de website vindt u een compleet aanbod aan rolluiken. De Heroal rolluiken zijn hiervan de meest kwalitatieve rolluiken.