• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Voor de dealer

Wilt u graag als zonwering specialist aangemeld zijn bij Zonwering Garant? Neem dan vrijblijvend contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met betrekking tot het dealerschap. 

Voordelen van dealerschap bij Zonwering Garant

Steeds meer particulieren en ondernemers oriënteren zich online op de mogelijkheden met betrekking tot zonwering. Hierdoor moeten helaas veel zonweringspecialisten hun winkel opdoeken, omdat ze de online concurrentie niet aan kunnen. Zonwering Garant bundelt krachten door op te treden als de grootste online aanbieder van zonwering en voorziet kleinere winkels in zonwering, van klanten. Als dealer van Zonwering Garant krijgt u de offerte aanvragen van klanten uit uw regio toegestuurd. Omdat de offerte standaard gekoppeld wordt aan een zonwering specialist die nabij de klant woont, zult u met name offerteaanvragen krijgen bij u in het werkgebied. Doordat u de installatie en service verzorgt werkt u op die manier ook aan de naamsbekendheid van uw bedrijf in uw regio.

Informeren klanten over zonwering

Zonwering blijft een specifiek product waarbij het niet gemakkelijk is om het juiste product online te kopen. De mogelijkheden met betrekking tot zonwering zijn immers zeer groot. Dit betekent dat klanten meestal advies nodig hebben om het juiste rolluik, screen of knikarmscherm te kopen voor hun woning of kantoor. Bij Zonwering Garant kunnen zij op de website veel informatie en tips vinden over de verschillende typen zonwering. Na de offerteaanvraag worden de klanten gekoppeld aan een zonwering specialist in hun omgeving. Deze specialist brengt een offerte uit en geeft advies op maat om tot het juiste product te komen. U kunt deze zonwering specialist worden en de klanten in uw omgeving bedienen!

Offertes voor zonwering

Via Zonwering Garant krijgt u als dealer de aanvragen van klanten uit de regio binnen. Doordat de website van Zonwering Garant een goede positie op internet heeft, komen veel mensen die op zoek zijn naar zonwering hier terecht. Via de website kunnen ze een offerte aanvragen. Deze aanvragen worden door ons doorgestuurd naar dealers in de regio. Vervolgens kunt u zelf de offertes opstellen en de zonweringproducten installeren bij de klanten. De online aanwezigheid aan Zonwering Garant kan u helpen uw omzet te verhogen. 

Wat wordt er verwacht van een dealer?

Mensen die via de website van Zonwering Garant een offerte aanvragen voor één van de zonwering producten, verwachten binnen 24 uur een passende offerte in de e-mail. Deze offerte kunt u zelf opstellen op basis van uw expertise. Uiteraard wordt er wel verwacht dat de prijs marktconform is. Ook verwachten we dat u klantgericht te werkt gaat en uw afspraken nakomt. Om deze aspecten te waarborgen vragen we de klanten regelmatig om hun feedback.