• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Rolluiken prijzen

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

In het aankoopproces van nieuwe rolluiken voor uw huis of kantoor, spelen de rolluiken prijzen een belangrijke rol. Daarom is het fijn om de rolluik prijs van verschillende aanbieders en verschillende rolluiken met elkaar te kunnen vergelijken.

Bij Zonwering Garant kunt u gemakkelijk rolluiken prijzen vergelijken. Zoekt u een antwoord op de vraag 'Wat kosten rolluiken?', dien dan snel en eenvoudig een vrijblijvende offerteaanvraag in bij Zonwering Garant. U ontvangt dan binnen 24 uur 3 offertes van dealers bij u de buurt voor de rolluiken van uw keuze.

Wij bieden drie verschillende soorten rolluiken, wat u niet enkel op de prijs rolluiken doet vergelijken, maar ook inzicht geeft op de kwaliteit die u voor een bepaalde prijs krijgt. Vervolgens kunt u eenvoudig een offerte aanvragen om de exacte rolluik prijs te laten berekenen door een specialist.

3 producten binnen deze categorie

Prijs rolluiken vrijblijvend vergelijken

Binnen het assortiment van Zonwering Garant vindt u een compleet aanbod aan zonweringen. Op basis van de indicatoren die weergeven wat de relatieve prijs is, kunt u beslissen voor welke zonwering u een offerte wilt aanvragen. Zo kunt u de rolluik prijs voor uw raam of de rolluiken prijzen voor uw gehele woning exact laten berekenen door een zonwering specialist.

Door op internet alvast een aantal rolluiken te selecteren waarvan u een prijs wilt weten, kunt u eenvoudig de prijzen van rolluiken vergelijken in combinatie met de expertise van de specialist én de kwaliteit van de rolluiken. Bovendien kunt u bij Zonwering Garant verwachten dat de zonwering specialist u verder helpt als u advies nodig heeft met betrekking tot de offerte die u heeft aangevraagd.

Kosten rolluiken opvragen doet u zo

Het aanvragen van een offerte voor uw rolluik prijs is geheel vrijblijvend en in vier duidelijke stappen uit te voeren:

  1. Kies het juiste product. Dit zal voor u waarschijnlijk een rolluik zijn. Bij Zonwering Garant vindt u uitsluitend Heroal rolluiken, omdat wij uitsluitend kwaliteit leveren. Het kiezen van het juiste product kan op basis van de beschrijving van de producten, maar kan ook op basis van de specificaties. Deze kunt u gemakkelijk met elkaar vergelijken met behulp van de vergelijkingsmodule. Met deze vergelijkingsmodule kunt u gemakkelijk de specificaties van de geselecteerde rolluiken vergelijken.
  2. Productgegevens invoeren. Wanneer u de gewenste rolluiken geselecteerd heeft, kunt u de productgegevens van de rolluiken invoeren. Zo kunt u aangeven hoeveel rolluiken u wilt, welke kleur u wenst en hoe de bediening van de rolluiken moet zijn.
  3. Persoonlijke gegevens. Om een passende offerte te maken en om een specialist bij u in de omgeving te kunnen selecteren, hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. In stap 3 kunt u deze gegevens invoeren. We kunnen u toezeggen dat we zorgvuldig met deze gegevens om zullen gaan.
  4. Aanvraag bevestigen. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld dan zal de offerte worden behandeld door een kundige zonwering specialist. Van deze specialist kunt u verwachten dat hij u verder helpt als u vragen heeft met betrekking tot de offerte.

Goedkope rolluiken kopen

Goedkope rolluiken kopen wordt u gemakkelijk gemaakt bij Zonwering Garant. U kunt via onze website goedkope rolluiken bekijken en rustig uitzoeken welk rolluik het best bij uw situatie past. Wij bieden u verschillende manieren om uw rolluiken goedkoop te houden. Hoewel wij enkel kwaliteitsrolluiken van het merk Heroal in onze collectie hebben, hebt u zelf invloed op de prijs door te kiezen voor het topsegment rolluik, de Heroal Mini-E, of u kiest bijvoorbeeld voor de goedkope rolluiken met de naam Garant Actie. Ook de bediening kan uw rolluiken goedkoper maken: kies voor handbediende rolluiken in plaats van elektrische rolluiken en u maakt uw rolluiken direct iets goedkoper.

Hebt u uw keuze gemaakt, dan dient u vervolgens via deze website eenvoudig een offerteaanvraag in voor goedkope rolluiken. Zonwering Garant stuurt deze offerteaanvraag vervolgens door naar een gespecialiseerde dealer bij u in de buurt. Wij houden de rolluiken goedkoop door u door te verwijzen naar lokale dealers, want zo worden voorrijkosten bespaard. U kunt op deze manier via Zonwering Garant dus zowel kwalitatieve als goedkope rolluiken kopen.

Prijzen rolluiken inclusief montage

Om uw rolluiken prijzen te berekenen, moet u rekening houden met de kosten van de montage van rolluiken. U kunt dit zelf uitvoeren, maar het monteren van rolluiken is een klus die expertise vereist. Wanneer u zelf aan de slag gaat, loopt u het risico dat uw rolluik niet goed wordt gemonteerd en dat is zonde van uw mooie rolluiken.

Uiteindelijk bent u waarschijnlijk goedkoper uit als u ze door een gekwalificeerde monteur laat bevestigen. Ook krijgt u korting op rolluiken wanneer u de montage van rolluiken afneemt bij de leverancier van uw rolluiken. Wanneer u heeft gekozen voor bijvoorbeeld elektrische rolluiken, kunt u hier zorgeloos van genieten nadat de monteur uw rolluiken heeft aangesloten op het bedieningssysteem van uw keuze.Houd dus rekening met de prijs rolluiken inclusief montage wanneer u een offerte aanvraagt.

Kosten rolluiken bij specialisten uit uw omgeving

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd, zal het systeem op zoek gaan naar een zonwering specialist bij u uit de omgeving. Dit betekent dat u zal worden geholpen door een rolluiken specialist uit Limburg, wanneer u vanuit Venlo een offerte aanvraagt en geholpen zal worden door een zonwering specialist uit Brabant als u vanuit Eindhoven rolluiken wil bestellen. Dit zorgt ervoor dat de specialist eventueel langs kan komen als u specifieke aanvullende vragen heeft op basis van de offerte. Zo krijgt u persoonlijk advies bij de aankoop van de rolluiken. Hiermee kunt u uw beslissing voor de juiste rolluiken dan ook af laten hangen van de prijzen van de rolluiken, maar ook van andere factoren die een rol spelen bij de aankoop van rolluiken.

Prijs rolluiken opvragen: offerte op maat

Op basis van de gegevens die u bij uw offerteaanvraag heeft opgegeven, kan de zonwering specialist een passende offerte maken. Hierin worden de rolluik prijzen opgegeven, alsmede de specificaties met betrekking tot de installatie van de rolluiken. Desgewenst kunt u de zonwering specialist ook nog vragen om de exacte planning voor het installeren van de rolluiken. Op die manier heeft u een offerte op maat die past bij de wensen die u voor ogen heeft met betrekking tot de rolluiken voor uw huis of kantoor.

Handbediende en elektrische rolluiken prijzen

Binnen de verschillende rolluiken van Zonwering Garant kunt u een handbediend rolluik kopen of juist kiezen voor elektrische rolluiken. Elk model rolluik van Zonwering Garant is verkrijgbaar als handbediend en als elektrisch rolluik. U kiest uit de volgende 3 modellen:

 

Wanneer u veel waarde hecht aan de prijs van de rolluiken, dan kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor handbediende rolluiken. Handbediende rolluiken zijn namelijk goedkoper dan elektrische rolluiken. Als u het echter belangrijk vindt om veel gemak te hebben van de rolluiken, dan kan het goed zijn om te kiezen voor elektrische rolluiken. Deze kunt u besturen met behulp van een schakelaar of een afstandsbediening. Desgewenst kunt u de rolluiken per verdieping aan elkaar koppelen of u kunt de rolluiken opnemen in uw domoticasysteem.

Meer informatie over rolluiken en rolluiken prijzen?

Wanneer u vragen heeft over een of meerdere rolluiken binnen het assortiment van Zonwering Garant, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder als u vragen heeft over de rolluiken prijzen.

Ook wanneer u wellicht twijfelt of rolluiken wel bij uw huis passen, kunnen we u verder helpen. Onze medewerkers lichten u graag in over de voor- en nadelen van rolluiken ten opzichte van bijvoorbeeld screens. Ook kunnen ze u verder helpen in de keuze bij een geschikt knikarmscherm of uitvalscherm. Neem contact op via het contactformulier, of bel vrijblijvend voor meer informatie over onze producten!