• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Elektrische rolluiken

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Elektrische rolluiken zijn in opmars. Elektrische bediende rolluiken worden steeds vaker gekozen als zonwering in vergelijking met handbediende rolluiken. De rolluiken in het aanbod van Zonwering Garant zijn daarom stuk voor stuk beschikbaar als elektrische rolluiken.

Kies voor de bediening van uw elektrisch rolluik die bij u past:

  • Wandschakelaar
  • Afstandsbediening
Ook is het mogelijk om uw elektrische rolluiken op te nemen in een smart home systeem. U programmeert de rolluiken dan precies zoals u wilt en kunt deze op afstand overal vandaan bedienen met uw smartphone. Zo kunt u uw zonwering altijd direct aanpassen aan het weer, of u nu wel of niet thuis bent.

Bij Zonwering Garant vraagt u snel en eenvoudig online meerdere offertes aan voor elektrische rolluiken. U ontvangt binnen 24 uur 3 offertes van de elektrische rolluiken van uw keuze van dealers bij u in de buurt. Bekijk de prijzen van de elektrische rolluiken op uw gemak thuis en kies de dealer uit uw omgeving bij wie u de rolluiken wilt afnemen.

Bent u nog niet zeker of u elektrische rolluiken wilt of liever screens? U kunt bij Zonwering Garant voor beide soorten zonwering eenvoudig online meerdere offertes aanvragen. Zo kunt u ook zien wat de prijs is voor deze twee verschillende types zonwering.

Hebt u vragen over elektrische rolluiken of over zonwering in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact op met Zonwering Garant. We helpen u graag verder met de aanschaf van elektrische rolluiken zodat u hier de komende jaren van kunt genieten!

3 producten binnen deze categorie

Elektrische rolluiken vergelijken

Als mensen een rolluik kopen, merken we dat er een factor is die veel van onze klanten steeds belangrijker gaan vinden. Omwille van het gemak kiezen steeds meer mensen namelijk voor elektrische rolluiken. Doordat de elektrische rolluiken de laatste jaren goedkoper zijn geworden, zijn rolluiken met elektrische bediening voor veel mensen aantrekkelijker geworden dan handbediende rolluiken.

Bij Zonwering Garant vergelijkt u daarom gemakkelijk verschillende rolluiken met elkaar vergelijken. Op basis van het soort rolluiken dat u kiest, kan vervolgens gekozen worden of u elektrische rolluiken wilt hebben of juist handbediende rolluiken. Dit kunt u aangeven wanneer u de offerte aanvraagt bij Zonwering Garant.

Enkele zonweringspecialisten bij u in de buurt zullen u een offerte op maat sturen voor de rolluiken waarin u geïnteresseerd bent. Op die manier kunt u het beste rolluik kopen voor uw huis, kantoor of winkelpand.

Voordat u offertes aanvraagt, kun u met behulp van de vergelijkingsfunctie op de website de verschillende karakteristieken van de rolluiken met elkaar vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld de maximale breedte en het maximale oppervlak van de elektrische rolluiken. Zo ziet u direct of de rolluiken geschikt zijn voor de ramen waarvoor u een rolluik zoekt.

Vraag online offertes aan voor elektrische rolluiken bij Zonwering Garant

Uw offerteaanvraag doet u gemakkelijk online via Zonwering Garant. U doet slechts één offerteaanvraag, maar krijgt dan wel binnen 24 uur 3 offertes opgestuurd voor het elektrische rolluik van uw keuze. 

Alle offertes komen van zonweringspecialisten bij u in de buurt. U bekijkt de offertes op uw gemak thuis op de bank en neemt een weloverwogen beslissing over de aanbieder van rolluiken die bij u past. 

Alle offertes voor elektrische rolluiken zijn vrijblijvend; u zit dus nergens aan vast en hebt geen aankoopverplichting.

Prijzen van elektrische rolluiken

De prijzen van elektrische rolluiken liggen vanzelfsprekend iets hoger dan de prijzen van handbediende rolluiken. Er zijn veel verschillende soorten elektrische rolluiken te krijgen in veel verschillende prijscategorieën. Het is, juist als u elektrische rolluiken zoekt, echter van belang u te realiseren dat het prijsverschil in die rolluiken ook veelal de kwaliteit van de motor in het elektrisch rolluik reflecteert. Goedkope elektrische rolluiken zijn vaak voorzien van een inferieure motor, die korter meegaat en van minder kwalitatieve materialen is gemaakt. 

De prijzen die u op uw offerte van Zonwering Garant vindt voor elektrische rolluiken zijn zeer scherp te noemen. De kwaliteit van de elektrische rolluiken ligt namelijk zeer hoog, evenals die van de motor. Wij bieden uitsluitend elektrische rolluiken aan met Somfy motor. Somfy is een gerenommeerd merk in huisautomatisering. Somfy garandeert een lange levensduur op al zijn producten. Zo krijgt u op Somfy motoren in bijvoorbeeld uw elektrische rolluiken aan garantie van 5 jaar, evenals op het rolluik zelf. Met Somfy motoren in uw elektrische rolluiken en andere elektrische zonwering hebt u daarnaast ook het voordeel van uitgebreide keuze in de bedieningsmogelijkheden. 

Gemak van uw elektrische rolluik

Elektrische rolluiken kunnen eenvoudig bestuurd worden. Dit is mogelijk met een schakelaar die in de muur is ingebouwd. Deze schakelaar kan desgewenst gekoppeld worden aan meerdere rolluiken. Maar gemakkelijker is wellicht nog om de rolluiken op en neer te laten bewegen middels een afstandsbediening. Met de deze afstandsbediening kunt u vanuit uw stoel de elektrische rolluiken ophalen als de nacht voorbij is, of wanneer u zich stoort aan de hoeveelheid licht in uw woonkamer of slaapkamer.

De elektrische rolluiken zijn uitgerust met een intelligente rolluik motor. De motor detecteert wanneer er een obstakel de weg naar beneden blokkeert en herkent het wanneer de lamellen aan elkaar zijn bevroren. Op die manier wordt schade aan de elektrische rolluiken voorkomen. Bovendien zijn de elektrische rolluiken standaard gereed om aangesloten te worden op huisautomatisering. Dit betekent dat er voor gekozen kan worden om de rolluiken standaard te sluiten om een bepaalde tijd of bij een vastgestelde hoeveelheid licht.

Handbediende rolluiken versus elektrische rolluiken: bediening van uw rolluik

Waar het in het verleden standaard was om een rolluik met handbediening te kopen, is er nu de mogelijkheid om te kiezen op het gebied van bediening: kiest u voor bediening met de hand of toch voor elektrische rolluiken?

Het gemak van elektrische rolluiken is sterk toegenomen dankzij de intelligente motor en de verschillende manieren van bediening waaruit u kunt kiezen. De motor is uitgerust met standaard bescherming om schade aan de rolluiken te voorkomen.

Toch zijn er ook nog een aantal voordelen aan handbediende rolluiken. De meest voor de hand liggende van deze voordelen is de prijs van een handbediend rolluik. Handbediende rolluiken zijn namelijk goedkoper dan elektrische rolluiken. Wanneer u dus op zoek bent naar goedkope rolluiken, dan kunt u wellicht beter kiezen voor handbediende rolluiken.

Waar moet u op letten bij rolluiken kopen?

Als u rolluiken gaat kopen dan is het belangrijk om te weten waar u waarde aan hecht bij de aankoop van een rolluik. Naast de bediening kan dit allereerst de prijs zijn, maar ook de levensduur van het rolluik. Bij ieder product van Zonwering Garant staat een indicator van beide variabelen. Waar sommige rolluiken goedkoper zijn, gaan andere luiken juist langer mee en is de kwaliteit wat hoger.

Verder is het bij de keuze voor rolluiken belangrijk om te weten waar u de rolluiken voor wilt kopen. Dit kan natuurlijk als bescherming tegen de zon zijn, maar er zijn meer doelen die een rolluik kan dienen:

Uiteraard is een combinatie van alle factoren ook mogelijk. Zo kunnen sommige rolluiken uitgerust worden met een beveiligingssysteem. Vraag hier specifiek naar wanneer u een offerte aanvraagt bij Zonwering Garant. Dan kan de dealer bij u in de buurt hier rekening mee houden bij uw aanvraag.

Zeker van kwaliteit met een Heroal rolluik

In het assortiment op deze website vindt u verschillende rolluiken van het merk Heroal. Een Heroal rolluik staat garant voor kwaliteit, gebruiksgemak en een lange levensduur. De stabiliteit van een Heroal rolluik is zeer hoog en dankzij de volgeschuimde aluminium lamellen isoleert een Heroal rolluik erg goed. Standaard heeft een Heroal rolluik liefst 5 jaar fabrieksgarantie. Een populair Heroal rolluik is de Heroal RS42. Het Heroal RS42 rolluik is het meest gekozen rolluik vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een ander veel gekozen rolluik is het Heroal Mini-E rolluik. Het Heroal Mini-E is het rolluik van de hoogste kwaliteit. Door het gebruik van robuust materiaal bij de Heroal Mini-E bent u zeker van een extra lange levensduur en uitstekende specificaties.

Het derde rolluik van Heroal dat Zonwering Garant in het assortiment heeft, is het Garant Actie rolluik. Dit is het goedkoopste rolluik in het assortiment.

Kijk voor de prijzen van de verschillende Heroal rolluiken op de pagina van het rolluik naar keuze. U kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen om snel een prijsindicatie op maat te hebben. 

Specialistische dealer bij u uit de buurt

Bij Zonwering Garant kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen voor uw elektrische rolluiken, knikarmschermen, screens of uitvalschermen. De offerte wordt vervolgens behandeld door een dealer uit uw omgeving. Deze dealer kan de rolluiken of knikarmschermen vervolgens bij u installeren zodat u snel kunt genieten van een huis dat uitgerust is met professionele elektrische rolluiken.

De dealer wordt geselecteerd op basis van de locatie waar vandaan u de offerte heeft aangevraagd. Op die manier kan de rolluiken specialist eventueel nog langs komen wanneer er nog onduidelijkheden zijn aan uw offerte. Bovendien blijven de voorrijkosten van de installatie beperkt. De dealer komt immers bij u uit de omgeving. Zo zult u een zonweringspecialist uit Noord-Brabant krijgen, wanneer u op zoek bent naar rolluiken in Tilburg. En zal een rolluiken specialist uit Rotterdam uw offerte behandelen wanneer u rolluiken in Rotterdam zoekt.

Montage van elektrische rolluiken

Als u heeft gekozen voor een dealer die past bij uw wensen en budget, dan komt de dealer de elektrische rolluiken bij u monteren. Desgewenst worden oude rolluiken verwijderd voordat er gestart wordt met de montage. Door de montage van de elektrische rolluiken uit te besteden aan de dealer, weet u zeker dat de rolluiken op juiste wijze worden geïnstalleerd en u lange tijd plezier heeft van de zonwering! Wilt u toch zelf de installatie doen? Overleg dit dan met de dealer waar u een offerte van krijgt.

Hebt u vragen over elektrische rolluiken?

Bij Zonwering Garant vindt u dus een compleet aanbod aan elektrische rolluiken van Heroal. Heeft u naar aanleiding van het aanbod op de website nog vragen over een specifiek rolluik, of heeft u vragen over bijvoorbeeld het vergelijken van of de bediening van elektrische rolluiken? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder om uw vragen met betrekking tot de (nieuwe) elektrische rolluiken te beantwoorden.