• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
 • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Heroal rolluiken

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Het aanbod rolluiken bij Zonwering Garant bestaat uit kwalitatieve producten. Zo zijn de onderstaande rolluiken van het merk Heroal. Heroal rolluiken staan bekend om hun duurzaamheid, design en gebruiksvriendelijkheid. Bij Zonwering Garant kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor de Horeal rolluiken die u nodig heeft voor uw huis of kantoor. Een zonwering specialist uit uw omgeving maakt dan een offerte op om de kosten van de rolluiken te bepalen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder met de aankoop van de rolluiken.

3 producten binnen deze categorie

Heroal rolluiken: Duitse kwaliteit

Heroal is een Duits merk. Dit merk je in de finesse van de afwerking, het design en de levensduur van de Heroal rolluiken. Heroal staat binnen de markt bekend als kwaliteitsproduct. Dit komt mede door het feit dat Heroal niet alleen gespecialiseerd is in het maken van rolluiken, maar ook productontwikkeling doet in andere producten die om en rond het huis gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Raamsystemen
 • Deursystemen
 • Vliesgevelsystemen
De producten zijn verschillend van elkaar, maar hebben ook veel raakvlakken. Heroal behaalt daarom synergievoordelen door de kennis tussen de afdelingen uit te wisselen en dat merk je aan de kwaliteit van de Heroal rolluiken!

Hoogwaardig aluminium

De rolluik systemen van Heroal vinden hun basis in sterke, aluminium onderdelen. De eersteklas materialen worden gebruikt in de kast en in de lamellen. De rolluik kast is daarmee sterk en heeft een lange levensduur. De lamellen sluiten door de zuiverheid van de materialen 100% op elkaar aan. Dit zorgt voor betere verduistering van het zonlicht, maar zorgt er ook voor dat de isolerende werking van de rolluiken sterk verbetert. Geluid en warmte kunnen minder gemakkelijk hun weg naar binnen en buiten vinden dankzij aluminium rolluiken.

Doordat er gebruikgemaakt wordt van hoogwaardig aluminium dat bewerkt wordt door gespecialiseerde machines, zijn de rolluikkasten van de Heroal rolluik in verschillende designs beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om te voldoen aan de individuele wensen van u als klant. Voor alle designs van de rolluikkasten is de stabiliteit en duurzaamheid gewaarborgd door uitgebreide testen en het inzetten van jarenlange ervaring.

Duurzaamheid Heroal rolluiken

Heroal rolluiken worden gemaakt met het oog op duurzaamheid. Dit betekent dat u kunt verwachten dat u meerdere jaren plezier heeft van uw Heroal rolluik. De rolluiken zijn ontworpen door designers die niet alleen oog hebben voor de ergonomie van de rolluiken, maar ook letten op de levensduur van de producten. De wrijving tussen de verschillende onderdelen wordt dan ook tot een minimum gereduceerd waardoor de onderdelen nauwelijks slijten door de jaren heen. Nadat het aluminium op maat is gemaakt worden de lamellen en de rolluikkast gecoat met weerbestendige lak. Dit wordt twee keer gedaan zodat de rolluik de kleur blijft behouden door weer en wind. Zonwering Garant kan dan ook garanderen dat u lange tijd plezier zult hebben van uw Heroal rolluiken.

Verschillende typen Heroal rolluiken

Zonwering Garant heeft 3 verschillende typen kwaliteitsrolluiken van Heroal in het assortiment:

Het grootste verschil tussen de verschillende typen Heroal rolluiken is de duurzaamheid en stevigheid van het gebruikte materiaal. Het Heroal RS42 rolluik is het meest populaire rolluik met zeer goede specificaties. Daarnaast heeft dit meest gekozen rolluik een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u een rolluik van de hoogste kwaliteit, dan komt u uit bij het Heroal Mini-E Rolluik. Dit rolluik biedt u veel comfort, uitstekende zonwering, geluidswering en is bovendien duurzaam.
 
U kunt verder kiezen voor elektrische rolluiken of handbediende rolluiken. Denkt u erover uw rolluiken op te nemen in uw smart home systeem, kies dan voor elektrische rolluiken. Eventueel kunt u later uw handbediende rolluiken ombouwen naar elektrische rolluiken

Ervaringen Heroal rolluiken

Als u kiest voor Heroal rolluiken, dan krijgt u daar veel woongemak voor terug. Veel mensen hebben zeer positieve ervaring met Heroal rolluiken. Heroal biedt u een zeer hoge kwaliteit rolluiken. Niet alleen zorgen de Heroal rolluiken voor een gedegen zonwering, de rolluiken hebben nog meer toepassingen. Doordat de lamellen van het rolluik nauw op elkaar aansluiten, ontstaat er een luchtkussen tussen het raam en de lamellen. Dit luchtkussen heeft een isolerende werking die ervoor zorgt dat de warmte in de winter het huis niet kan verlaten en in de zomer juist niet naar binnen kan gaan. Zo wordt er energie bespaard doordat de verwarming en airco minder werk hoeven te doen. Bovendien zorgt de isolatie ook voor een hogere geluidsisolatie. Dit kan ook fijn zijn op kantoren die zich op een druk industrieterrein bevinden. Ten opzichte van screens is dit een groot voordeel als u zakelijke zonwering zoekt.

Geluidwerende rolluiken van Heroal

Naast zonwering staan Heroal rolluiken ook bekend om hun sterk geluidwerende werking. De bovenstaande rolluiken van Heroal zorgen er bijvoorbeeld voor dat het geluidsniveau sterk verlaagd kan worden. De geluidsbruggen tussen buiten en binnen worden verbroken, waardoor het geluidsniveau in veel gevallen verlaagd kan worden tot tussen de 10 en 20 dB. Dit is te vergelijken met het ruisen van boomblaadjes en fluisteren.

Prijzen Heroal rolluiken

De prijzen van Heroal rolluiken lopen uiteen. Dit heeft te maken met de verschillende types rolluiken, de gebruikte materialen en de grootte van de rolluiken. De rolluiken van Heroal zijn van hoge kwaliteit en bieden u allen goede zonwering, geluidswering en isolatie. Wilt u weten wat de exacte prijzen van Heroal rolluiken in uw situatie zullen zijn voordat u overgaat tot een rolluik kopen? Vraag dan vrijblijvend offertes aan bij Zonwering Garant en krijg binnen 48 uur van verschillende dealers een prijsopgave. Door de ontvangen offertes met elkaar te vergelijken kunt u Heroal rolluiken tegen scherpe prijzen kopen

Heroal rolluiken: alle voordelen op een rij

Hier volgt een samenvatting van alle voordelen die Heroal rolluiken u bieden:

 • Duitse kwaliteit
 • Stevige materialen
 • Goede beveiliging tegen inbraak met weerstandsklasse RC3
 • Rubbers in de geleiders van de rolluiken om vastvriezen tegen te gaan
 • Geluidsisolatie door PUR-vulling in de lamellen
 • Warmte- en koude-isolatie door met PUR gevulde lamellen, wat Heroal rolluiken een duurzame keuze maakt
 • Bedienen zoals u wilt: wandschakelaar of afstandsbediening
 • Te integreren in uw domoticasysteem (en dus ook te bedienen en te programmeren via uw smartphone)
 • Fabrieksgarantie van 5 jaar op al uw Heroal rolluiken

Heroal rolluiken kopen? Zonwering Garant!

Wilt u Heroal rolluiken kopen? Dan is Zonwering Garant graag uw gids. Dit is wat wij voor u kunnen betekenen:

 • Snel en eenvoudig meerdere offertes aanvragen voor de Heroal rolluiken van uw keuze
 • 3 offertes in huis binnen 24 uur
 • Altijd offertes van dealers bij u in de buurt
 • Gemiddelde beoordeling van Zonwering Garant: 9,1/10

Eenvoudig een offerte aanvragen voor Heroal rolluiken

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw huis of kantoor? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Heroal rolluiken. In de offerte kunt u aangeven welke rolluiken u nodig heeft en een indicatie geven van de afmetingen die u wilt hebben. Een zonwering specialist zal dan aan de slag gaan om een offerte op maat te maken zodat u kunt beslissen of u daadwerkelijk Heroal rolluiken wilt kopen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!