• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
 • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Rolluiken

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Zonwering Garant biedt een compleet aanbod aan kwalitatieve rolluiken van het merk Heroal.

Via Zonwering Garant vraagt u eenvoudig bij meerdere dealers van rolluiken in uw buurt een passende offerte aan voor één of meerdere rolluiken. Zo kunt u zonder moeite goedkope rolluiken kopen!

Voordelen van offerte aanvragen via Zonwering Garant

Kiest u ervoor een offerte voor uw elektrische rolluiken aan te vragen via Zonwering Garant, dan biedt dit u de volgende voordelen:

 1. Vraag met één offerteaanvraagfomulier meerdere offertes aan voor het rolluik of de rolluiken van uw keuze.
 2. Binnen 24 uur ontvangt u 3 offertes voor uw rolluik(en).
 3. Alle drie de offertes zijn afkomstig van een zonwering dealer bij u in de buurt. U hebt dus altijd een fysiek aanspreekpunt in uw buurt voor uw vragen over uw rolluiken.
 4. U beslist in alle rust vanuit huis welk rolluik voor u de beste keuze is.
 5. U profiteert bij Zonwering Garant van de voordelen van online kopen én van de voordelen van een specialist bij u in de buurt bij wie u altijd terechtkunt met vragen over uw rolluik.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van de rolluiken van Zonwering Garant? Bekijk dan de informatie op de productpagina's van de rolluiken. Hier staat bijvoorbeeld informatie over de toegevoegde waarde van producten zoals Heroal rolluiken, maar ook over het maximale oppervlakte van de verschillende rolluiken. Heeft u nog meer vragen over rolluiken kopen? Dan helpt de klantenservice van Zonwering Garant u graag verder. Neem gerust contact op om zo eenvoudig rolluiken te kopen voor uw huis of kantoor!

3 producten binnen deze categorie

Rolluik kopen? Eenvoudig rolluiken en prijzen vergelijken bij Zonwering Garant

Het productaanbod bij Zonwering Garant bestaat uit kwalitatieve rolluiken. De prijzen van de rolluiken verschillen echter wel van elkaar. Dit heeft onder andere te maken met het materiaal waarvan een rolluik gemaakt is. Dit materiaal beïnvloedt de levensduur en de gebruiksvriendelijkheid van de rolluiken. Op basis van de prijs en kwaliteit kunt u vervolgens het rolluik kiezen dat het beste aansluit bij uw budget. Dit rolluik kunt u vervolgens aan laten sluiten op de wensen die u heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Omdat een rolluik kopen een investering is en omdat u een gekocht rolluik dat voor u op maat gemaakt is niet eenvoudig kunt ruilen, is het van groot belang dat u goed weet wat u wilt als u een rolluik gaat kopen.
Wanneer u twijfelt tussen verschillende rolluiken bij Zonwering Garant, kunt u meerdere offertes aanvragen van verschillende rolluiken. Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend. Ook als u meerdere offertes voor verschillende soorten rolluiken aanvraagt, is dit geheel vrijblijvend.

Rolluiken online kopen: een goed idee?

We merken dat er heel wat mensen twijfelen om hun rolluiken online te kopen. Een rolluik vraagt om een investering en vaak vindt men rolluiken online kopen daarom toch lastig: je kiest iets uit en koopt iets waarvan je niet echt zeker weet hoe het eruitziet.
Bij Zonwering Garant hebben we een goede oplossing voor mensen die wel de voordelen van rolluiken online kopen willen genieten, maar niet willen dat rolluiken online kopen ook onzekerheid met zich meebrengt over hoe het product er in het echt uitziet.
Dit is hoe een rolluik kopen bij ons werkt: u doet een vrijblijvende offerteaanvraag online en krijgt daarvoor binnen 24 uur 3 offertes van dealers bij u in de buurt. Bij de dealer van uw keuze kunt u vervolgens de zonweringsproducten in het echt gaan bekijken, zodat u weet wat u koopt.
Op deze manier combineren we rolluiken online kopen en rolluiken in de winkel kopen: u hebt zowel het voordeel dat u vaak hebt als u online koopt, namelijk een voordelige koop, maar ook de voordelen van een fysieke winkel.

Rolluik offertes aanvragen en goedkope rolluiken kopen

Als u een rolluik heeft gevonden dat aansluit op uw wensen, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Binnen deze aanvraag kunt u aangeven:

 • hoeveel rolluiken u nodig heeft;
 • welke afmetingen deze rolluiken moeten hebben. 

Op basis van deze gegevens kan een specialist bij u in de buurt een passende offerte maken. Zo komt u er eenvoudig achter wat rolluiken kosten in het formaat rolluiken dat u wenst.

Op basis van deze offerte kunt u vervolgens besluiten of u de rolluiken daadwerkelijk wilt kopen en wanneer u deze wilt laten installeren door een bekwaam monteur. Wilt u dus zeker weten dat u een goed aanbod krijgt, maar wilt u wel graag goedkope rolluiken kopen bij de dealer, en niet online? Zonwering Garant maakt het mogelijk!

Uw rolluik offertes snel in huis? Zonwering Garant biedt offertes binnen 48 uur!

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd voor de rolluiken waarin u geïnteresseerd bent, dan streeft de dealer ernaar om binnen 48 uur een passende offerte te maken voor het rolluik van uw keuze.

Komt u toch tot de conclusie dat u een ander soort rolluik wilt? Dan is het uiteraard mogelijk om direct een extra offerte aan te vragen voor dit andere rolluik. Uw dealer informeert u ook graag over de rolluiken die bij u en uw woning passen.

Rolluiken op maat, ook zeer brede rolluiken

Bij de offerte die u aanvraagt, kunt u gemakkelijk aangeven hoeveel rolluiken u wilt bestellen. Per rolluik kunt u daarbij de maat kiezen.

Hebt u een rolluik nodig dat breder is dan de maximale breedte die het rolluik volgens de productbeschrijving kan hebben? Dan raden wij u aan om te kiezen voor twee rolluiken die opgeteld even breed zijn. Bij de bevestiging van de offerteaanvraag kunt u vervolgens aangeven dat de maximale breedte van het rolluik niet toereikend is voor de breedte van uw raam. De specialist kan u vervolgens een passende oplossing bieden waarbij het vaak niet meer zichtbaar is dat u gebruikmaakt van twee rolluiken naast elkaar in plaats van één rolluik.

Rolluiken verkrijgbaar in verschillende kleuren

Naast het personaliseren van de maat is het ook mogelijk om de kleur van uw rolluik te personaliseren. Bij ieder type rolluik staan de beschikbare kleuren weergegeven.

Wanneer u de kleur eerst in het echt wilt zien, is het mogelijk om een kleurmonster te bestellen. Met dit kleurmonster kunt u ook zien van welk materiaal het rolluik is gemaakt.

Rolluiken kopen

Rolluiken hebben meerdere functies. Toch wordt er vaak op basis van één behoefte gekozen voor de aanschaf van een rolluik. Wanneer u een rolluik wilt kopen, is het echter goed om ook te letten op de andere functies die rolluiken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende functies van een rolluik:

 • Zonwerend
 • Inbraakwerend
 • Verduisterend
 • Geluidswerend
 • Isolerend
 • Privacybeschermend
Als u een rolluik gaat kopen, zal minimaal één van de functies al door uw hoofd zijn geschoten. Bij een rolluik kopen is het echter ook fijn als u gelijk nadenkt over de waarde die u hecht aan de andere functies van het rolluik. Op basis hiervan kunt u wellicht voor de begane grond rolluiken kopen die niet alleen zonwerend zijn, maar ook inbraakwerend. Voor de eerste verdieping kan het bijvoorbeeld volstaan om alleen rolluiken te kopen die verduisterend zijn en zonwerend. Over de verschillende functies van het rolluik van uw keuze kunt u meer informatie vinden in de productbeschrijving in elk geval zijn rolluiken duurzaam omdat ze een isolerende werking hebben. Ook de specialist kan u hier verder helpen.

Rolluiken prijzen

Een veelgestelde vraag is: wat kosten rolluiken? Daar is helaas geen eenduidig antwoord op te geven, omdat de prijs van rolluiken van vele factoren afhankelijk is. Wanneer u rolluiken gaat kopen, speelt de prijs natuurlijk een belangrijke rol. Afhankelijk van de eisen die u stelt aan de rolluiken, is er voor ieder budget een passende oplossing. De prijs van rolluiken is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Stevigheid van de rolluiken
 • Grootte van de rolluiken
 • Bediening van de rolluiken
 • Materiaal van de roluiken
Op de vraag wat een rolluik kost, kunnen we dus geen eenduidig antwoord geven. Wel kunnen we over de rolluiken van Zonwering Garant het volgende zeggen:
 • Zonwering Garant biedt enkel zonwering van hoge kwaliteit;
 • Rolluiken kopen bij Zonwering Garant betekent dat u een standaardgarantie hebt van 5 jaar;
 • U hoeft bij Zonwering Garant slechts één offerteaanvraag te doen, maar krijgt toch de keuze uit meerdere aanbieders en bent dus alsnog het goedkoopst uit.
Hoewel bij rolluiken kopen prijzen vaak de doorslag geven, is het van groot belang om te letten op de kwaliteit en de garantie van de rolluiken of andere zonwering die u koopt. Een goedkoop rolluik dat snel kapot gaat en dan geen garantie (meer) heeft, is uiteindelijk toch nog duurder dan een kwalitatief rolluik waarvan u lang plezier hebt.

Echt goedkope rolluiken kopen

Echt goedkope rolluiken zijn rolluiken waar u plezier van heeft. Jarenlang. Daarom bieden we alleen rolluiken van hoge kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hecht u veel waarde aan de uiteindelijke prijs van uw rolluik? Kies dan voor het goedkoopste rolluik uit het aanbod van Zonwering Garant, dit is het Garant Actie rolluik. U kunt de prijs van dit rolluik nog verder drukken door te kiezen voor handmatige bediening van uw rolluik. Elektrische rolluiken zijn immers over het algemeen duurder dan handbediende rolluiken.

Rolluiken prijzen inclusief montage of exclusief?

Indien gewenst is het ook mogelijk om met de dealer af te spreken dat u de rolluiken zelf monteert. Dit is een ingewikkelde en zware klus, maar het is zeker mogelijk als u wilt besparen op de kosten voor rolluiken.

Let bij het ontvangen van de offertes goed op of het prijzen van rolluiken inclusief montage zijn of prijzen exclusief de montage. Bedenk u dat de bekwame en ervaren monteur van rolluiken uw rolluik binnen afzienbare tijd kan monteren. Uw rolluik is dan netjes gemonteerd, waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Kiest u ervoor zelf uw rolluik of rolluiken te monteren? Houd er dan rekening mee dat dit veel tijd kan kosten. Het installeren van een rolluik is een ingewikkelde taak voor iemand zonder ervaring, mede doordat het gemiddelde rolluik zwaar is en dus moeilijk in balans te houden is tijdens de montage. Het waterpas monteren van een rolluik vormt hierdoor een uitdaging.

Bediening van rolluiken

Als u een offerte aanvraagt voor rolluiken, dient u in uw aanvraag onder ondere aan te geven voor welke soort bediening van uw rolluik u kiest. Hierbij kunt u bij de rolluiken kiezen voor

 • elektrische bediening of
 • handbediende rolluiken

De luiken met handbediening zijn over het algemeen iets aantrekkelijker geprijsd dan de elektrische rolluiken. Toch kiezen veel mensen voor elektrische bedienbare rolluiken. Het gemak dat een elektrisch rolluik met zich meebrengt, geeft hierbij vaak de doorslag. Zeker wanneer de offerte betrekking heeft op meerdere rolluiken of rolluiken met een groot oppervlak, kiest men vaak voor elektrische bediening. Met elektrische bediening kunnen grotere en zwaardere rolluiken gemakkelijker opgehaald worden. 

Binnen de mogelijkheid van elektrisch bedienbare rolluiken zijn er in principe 2 smaken te kiezen:

 • Bediening met een afstandsbediening
  Handig wanneer u vanuit uw stoel de rolluiken in huis wilt bedienen. Nadeel is dat de batterijen af en toe vervangen moeten worden en dat de afstandsbediening kwijt kan raken.
 • Bediening van uw rolluiken met een schakelaar
  Een schakelaar kan verbonden zijn aan meerdere rolluiken en buiten het zicht en bereik van kinderen geplaatst worden. Nadeel is dat u wel even naar de schakelaar toe moet lopen en de rolluiken dus niet kunt bedienen vanaf de bank.
Bij Zonwering Garant kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor rolluiken met handbediening en met elektrische bediening.

Rolluiken kopen? Denk na over domotica!

Het is in opkomst en inmiddels bijna niet meer weg te denken: een smart home. Binnen een smart home zijn verschillende elektrische apparaten (zoals uw elektrische rolluiken) aangesloten op één systeem. Zo'n systeem wordt een domoticasysteem genoemd. Doordat alle apparaten deel uitmaken van dat systeem, kunnen zij als het ware met elkaar 'samenwerken'. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om automatisch de lampen aan te laten springen op het moment dat u uw rolluiken sluit. Een smart home is dus een huis waarin verschillende elektronica aan elkaar gekoppeld is en geautomatiseerd werkt. 

Voordat u overgaat tot rolluiken kopen, is het verstandig om erover na te denken of u uw rolluiken wilt aansluiten op een domoticasysteem. Een domoticasysteem hoeft niet direct in zijn geheel in uw woning geïntegreerd te worden. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te beginnen met uw rolluiken als eerste onderdeel van uw smart home.

Wilt u uw rolluiken opnemen in een domoticasysteem, oftewel een huisautomatiseringssysteem? Dan is het aan te raden om elektrische rolluiken te bestellen. Enkel elektrische rolluiken kunnen opgenomen worden in een domoticasysteem.

Kiest u ervoor handmatige rolluiken te bestellen, maar wilt u later toch graag uw rolluiken deel laten uitmaken van uw smart home? Dit kan door uw handbediende rolluiken om te bouwen tot elektrische rolluiken. Wat u dan doet, is een buismotor inbouwen in uw handbediende rolluik.

Kwalitatieve rolluiken kopen

De rolluiken in het aanbod van Zonwering Garant zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. De levensduur van de rolluiken is dan ook hoog en de rolluiken worden standaard geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Tussen de rolluiken zit echter wel kwaliteitsverschil. Zo is de Heroal HK842 (RS42) een rolluik van zeer hoge kwaliteit, maar de Heroal Mini-E heeft nog iets meer te bieden. Het verschil tussen de 2 rolluiken zit met name in het gebruik van de materialen. Bij de Heroal Mini-E zijn de geleiders nog strakker opgezet, waardoor wind bijna geen invloed heeft op de rolluiken.

Op zoek naar rolluiken discount?

Wilt u goedkope rolluiken kopen? Dan kunt u kiezen voor de Garant Actie rolluiken. Deze rolluiken zijn ook van Heroal, zijn beschikbaar vanaf €99,- en zijn nog steeds van hoge kwaliteit. Elk Heroal rolluik is namelijk gemaakt van 100% Duitse kwaliteitscomponenten, maar het Garant Actie rolluik wordt wel verkocht tegen prijzen die u ook bij een rolluiken discount zou betalen.

Zoekt u dus een rolluiken discount maar wilt u tegelijkertijd kwaliteit, kies dan voor het Garant Actie rolluik van Heroal. Wel zijn de Garant Actie rolluiken iets minder robuust dan de andere Heroal rolluiken die ook in het aanbod opgenomen zijn.

Service en contact bij Zonwering Garant

Op de website van Zonwering Garant vindt u een uitgebreide database met informatie over rolluiken. Aan de hand van deze artikelen kunt u zelf kapotte rolluiken repareren of een goede keuze maken als u nieuwe rolluiken gaat kopen. Zo vindt u bijvoorbeeld informatie over wat u moet doen bij de 5 meest voorkomende problemen bij rolluiken of over hoe u moet handelen bij een kapotte bandopwinder van uw rolluik. Ook vindt u informatie over domotica, bijvoorbeeld over hoe u rolluiken opneemt in uw domoticasysteem, over hoe u Google Home gebruikt om uw rolluiken aan te sturen of over hoe u uw rolluiken bedient met uw telefoon.

Wanneer u vragen heeft over een van de producten of meer wilt weten over de mogelijkheden die rolluiken u kunnen bieden, dan helpen we u graag verder. Neem hiertoe contact op met de klantenservice van Zonwering Garant. Bij een rolluik kopen is het van belang dat u van tevoren goed geïnformeerd bent en zeker bent van uw zaak. Een rolluik wordt immers voor u op maat gemaakt en kan dus niet geretourneerd worden. Daarom staan onze medewerkers graag voor u klaar. Zij hebben kennis van zaken en kunnen uw vraag vaak direct beantwoorden. Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Gemakkelijk meerdere rolluiken offertes aanvragen

Bij Zonwering Garant maken we het u gemakkelijk: via onze website kunt u in één offerteaanvraag zeer eenvoudig meerdere rolluiken offertes aanvragen. Dit is hoe het werkt:

 1. Bepaal voor welk product u offertes wilt aanvragen
 2. Op de productpagina van dit product klikt u op de knop 'Vraag offerte aan'
 3. Vul de verschillende velden in om aan te geven wat voor rolluik u op het oog hebt
 4. Voer uw NAW-gegevens in
 5. Verstuur de aanvraag
 6. Binnen 24 uur ontvangt u 3 concurrerende rolluiken offertes van zonweringsdealers bij u in de buurt