• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Hoewel Zonwering Garant haar website met de grootst mogelijk zorg heeft samengesteld, kunnen er op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Daarnaast is Zonwering Garant niet aansprakelijk voor (in)directe schade als gevolg van het gebruik van op de website geboden informatie. 

Informatie van derden

Zonwering Garant is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor inhoud en juistheid van informatie geplaatst door derden. Mocht informatie van derden vragen bij u oproepen, neem dan altijd contact op met uw lokale specialist of Zonwering Garant. 

Intellectuele eigendomsrechten

Alle op de website gepresenteerde afbeeldingen en informatie is eigendom van Zonwering Garant en mogen op geen enkele wijze gebruikt worden door derden zonder schriftelijke toestemming van Zonwering Garant. De gepresenteerde afbeeldingen en informatie van Zonwering Garant mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden, wel mag u de informatie gebruiken, downloaden, kopiëren en verspreiden indien gebruik gemaakt wordt van bronvermelding.