• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
 • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Rolluiken Heerlen

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Elk bewoond pand heeft rolluiken nodig. Bent u op zoek naar betrouwbare en kwalitatieve rolluiken voor uw huis of kantoor in de omgeving van Heerlen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen bij Zonwering Garant. Zonwering Garant heeft een breed aanbod met mogelijkheden voor een aanbod naar uw wens. Ga na wat uw wensen zin, vergelijk verschillende rolluiken en kies uw type rolluik. Een zonwering specialist uit Heerlen of elders uit Limburg helpt u vervolgens graag verder!

3 producten binnen deze categorie

Rolluiken Heerlen: Een offerte in een paar stappen

Zonwering Garant heeft een compleet aanbod aan rolluiken en andere zonwering. De producten zijn stuk-voor-stuk van hoge kwaliteit. U mag dan ook kwaliteit verwachten. Dit betekent dat u jaren plezier heeft van de rolluiken. Ondanks het feit dat de kwaliteit een gemeenschappelijke deler is, verschillen de rolluiken toch van elkaar. De factoren die van elkaar verschillen zijn onder andere:

 • Beschikbare kleuren
 • Gewicht van de rolluiken
 • Lamelhoogte
 • De mogelijke maten van de rolluiken
 • De bediening

 

U kunt met een specialist contact opnemen over de mogelijkheden en welke keuzes u het best kunt maken voor uw type huis of kantoor. Dit gaat als volgt in zijn werk. Wanneer u het juiste type rolluik heeft gekozen kunt u een offerte aanvragen. In deze offerte wordt bijvoorbeeld gevraagd naar het aantal rolluiken dat u wilt kopen en naar de afmetingen van de rolluiken. Ook wordt er gevraagd of u een voorkeur heeft voor handbediening of elektrische bediening.  Op basis van deze gegevens kan de specialist vervolgens een passende offerte maken. Indien de offerte niet helemaal naar wens is wordt deze gewoon weer bijgesteld door de specialist. Naast uw aanvraag zal de specialist zelf ook met tips komen om het voor u zo effectief mogelijk te maken.

Rolluiken specialist in Heerlen en omgeving

De offerte die u heeft aangevraagd zal geplaatst worden bij een zonwering specialist bij u uit de buurt. Wanneer u op zoek bent naar rolluiken in Heerlen, dan kunt u verwachten dat een zonwering specialist uit Limburg u verder helpt bij uw aanvraag. De specialist kan daarmee een scherpe prijs rekenen en zo kunt u dus relatief goedkope rolluiken kopen voor uw huis of kantoor. Bovendien kan de specialist gemakkelijk bij u langskomen om de definitieve maten voor de rolluiken op te nemen als dat nog niet gelukt is. De specialist zal dus volledige ondersteuning verlenen aan u voor het bepalen van de juiste rolluiken. 

Geschikte rolluiken kopen

Wanneer u zich gaat oriënteren voor nieuwe rolluiken, dan is het belangrijk dat de rolluiken aansluiten op uw wensen. Waarschijnlijk heeft u een specifieke reden waarom u overgaat tot rolluiken kopen. De reden kan te maken hebben met een bepaalde functie waarvoor de rolluiken gaan dienen. Misschien heeft u al een beetje en idee waar u naar op zoek bent en wat het beste bij uw huis of kantoor past. Toch kan het goed zijn om alle functies van de rolluiken eens op een rijtje te zetten en op basis daarvan uw keuze te baseren. Een aantal belangrijke functies van rolluiken zijn bijvoorbeeld:

 • Zonwering
 • Inbraakwering
 • Isolatie
 • Verzorging van de privacy
 • Afwerking van exterieur

 

Wanneer u merkt dat u alleen rolluiken wilt kopen om de zon buitenhuis te houden, dan kan het ook goed zijn om een offerte aan te vragen voor screens. Screens zijn namelijk ook zonwerend en dragen ook bij aan de privacy. Echter, met screens kunt u nog wel naar buiten kijken en komt er ook nog deels zonlicht binnen. Per situatie moet bekeken worden of dit een eventuele mogelijkheid is. 

Kwalitatieve rolluiken Heerlen

De rolluiken van Zonwering Garant zijn stuk voor stuk Heroal rolluiken, een Duits merk. Rolluiken van dit merk zijn kwalitatief, gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. Er zijn drie varianten:

 

De rolluiken verschillen van prijs door bepaalde specificaties. Daarentegen zijn de rolluiken stuk voor stuk gemaakt van kwaliteitscomponenten. Op de desbetreffende productpagina’s vindt u meer informatie over deze specifieke varianten van de rolluiken van het merk Heroal. Via de productpagina’s kunt u ook direct meerdere offertes aanvragen van rolluikdealers in (de buurt van) Heerlen.

Elektrische rolluiken en handbediende rolluiken

De verschillende rolluiken van Zonwering Garant zijn beschikbaar met een elektrische bediening en handbediening. Op die manier kunt u de geschikte rolluiken kopen voor uw huis of kantoor. Wanneer uw kantoor bijvoorbeeld meerdere ramen heeft aan de zonzijde, dan is het fijn om elektrische rolluiken te hebben, zodat u alle rolluiken tegelijk naar beneden of boven kunt halen. Als u een huis heeft met een of twee ramen, dan kan het aantrekkelijker zijn om een handbediend rolluik te kopen. Handbediende rolluiken zijn namelijk goedkoper dan elektrische rolluiken. Zo hebben allebei de mogelijkheden hun eigen voordelen. In de offerteaanvraag kunt u uw voorkeur aangeven, later kunt u er dan alsnog voor kiezen om toch te kiezen voor de andere variant. En als u advies wilt over de beste keus dan kunt u altijd even bij één van onze specialisten in uw buurt aankloppen. 

Service en contact met Zonwering Garant

Heeft u vragen over het aanvragen van een offerte of over een van de producten of toch een algemene vraag? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder bij de keuze voor het juiste rolluik voor uw huis of kantoor in Heerlen en omgeving. Onze specialisten staan voor u klaar.

Wilt u direct de rolluiken prijzen inzien voor uw specifieke rolluik? Doe dan nu een offerteaanvraag en u heeft binnen 24 uur 3 offertes in uw bezit van rolluikdealers in (de buurt van) Heerlen!

Ook voor andere zonweringproducten kunt u bij Zonwering Garant terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knikarmschermen, markiezen en screens. Neem eens een kijkje in ons aanbod en wie weet zit er iets voor u tussen!