• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Rolluiken Nijmegen

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Wanneer u op zoek gaat naar rolluiken, dan is het fijn als u vrijblijvend informatie aan kunt vragen over de rolluiken die u interessant vindt. Bij Zonwering Garant kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor de rolluiken die u wilt hebben voor uw huis of kantoor in Nijmegen en omgeving. De offerte wordt vervolgens behandeld door een zonwering specialist uit de omgeving Nijmegen. Op die manier kan de specialist uw vragen persoonlijk beantwoorden en desgewenst langskomen om de situatie nader te bekijken.

3 producten binnen deze categorie

Screens of rolluiken kopen Nijmegen?

Zonwering Garant biedt een compleet aanbod van zonweringsproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen. Veel van deze producten zijn in de basis substituten van elkaar. Dit betekent dat de producten hetzelfde doel dienen, maar de invulling kan wel verschillend zijn. Dit geldt helemaal voor screens en rolluiken. Wanneer u op zoek bent naar een zonwering die tegen de raamposten zijn verbonden, dan kunnen beide oplossingen u van dienst zijn. Echter, bij screens houdt u meer contact met de buitenwereld. U kunt namelijk gemakkelijk naar buiten kijken als de screens neer zijn. Tegelijkertijd kan er vanaf buitenaf geen blik naar binnen worden geworpen. U behoudt daarmee de privacy. Daarom is het voor veel mensen aantrekkelijk om te kijken of screens of rolluiken nu aantrekkelijker zijn. Bij screens heeft u dus het voordeel dat u nog naar buiten kunt kijken, maar rolluiken hebben zo ook hun specifieke voordelen:

  • Volledig zonwerend
  • Isolerend (door de stilstaande lucht tussen rolluik en raam)
  • Inbraakwerend
  • Robuuster

Wanneer u vragen heeft over de afweging tussen screens en rolluiken, neem dan vrijblijvend contact op met Zonwering Garant, of bij de zonwering specialist die uw offerte behandelt. Eventueel zou u ook twee offertes aan kunnen vragen zodat u direct een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden!

Rolluiken Nijmegen: Gemakkelijk een offerte aanvragen

Zonwering Garant biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk een offerte aan te vragen voor uw nieuwe rolluiken. Op basis van uw wensen kunt u het best passende model rolluik kiezen en daarvoor een offerte aanvragen. De offerte kunt u zo inrichten dat u voor al uw ramen in huis of kantoor een rolluik kunt specificeren. Hierbij kunt u de verschillende maten van de ramen bepalen alsmede de soort rolluiken die u wilt kopen.

Elektrische rolluiken kopen

Ieder type rolluik binnen het aanbod van Zonwering Garant kan uitgevoerd worden met handbediening of elektrische bediening. Waar een rolluik met handbediening resulteert in relatief goedkope rolluiken, zullen elektrische rolluiken meer comfort bieden. Vanaf uw stoel kunt u met een afstandsbediening namelijk gemakkelijk de rolluiken bedienen! Wanneer u geen afstandsbediening prefereert omdat u bang bent deze om de haverklap kwijt te raken, dan is het ook mogelijk om de elektrische zonwering te bedienen met een schakelaar. De elektrische rolluiken kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Op die manier kunt u alle rolluiken in een keer bedienen. Eventueel kan de zonwering specialist alleen de rolluiken koppelen aan een specifieke kant van het huis. Zo kunt u de rolluiken aan de westzijde ’s middags naar beneden doen en de rolluiken aan de oostzijde juist omhoog in de middag.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw huis of kantoor? Of wilt u meer weten over een specifieke zonwering of een type rolluik? Neem dan vrijblijvend contact op met Zonwering Garant. We helpen u graag verder met het kopen van de geschikte rolluiken voor uw huis of kantoor! U kunt telefonisch contact opnemen of contact opnemen via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw rolluiken in Nijmegen!