• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Rolluiken Sittard

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Bent u op zoek naar rolluiken voor uw huis of kantoor in Sittard? Dan helpen we u bij Zonwering Garant graag verder. Hier vindt u een compleet aanbod aan rolluiken. Afhankelijk van uw wensen en het budget dat u beschikbaar heeft, kunt u de beste rolluiken kopen voor uw huis of kantoor. Bij Zonwering Garant kunt u een offerte aanvragen die vervolgens behandeld wordt door een zonwering specialist uit de omgeving Sittard. Deze specialist kan u advies bieden bij het rolluiken kopen. Mocht u bij het aanvragen van uw offerte al vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

3 producten binnen deze categorie

Functies van rolluiken

Wanneer u een rolluik wilt kopen dan heeft u in de meeste gevallen in gedachten om bepaalde ruimtes in huis of kantoor te verduisteren en zonlicht te weren. Echter, hier zouden screens ook in kunnen voorzien. Bovendien heeft u bij screens het voordeel dat u nog naar buiten kunt kijken, maar toch de privacy beschermt. Aan de andere kant hebben rolluiken weer andere functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Veiligheid
    Wanneer u in een regio woont waarin relatief veel ingebroken wordt, dan kunt u ervoor kiezen om door middel van rolluiken uw huis minder aantrekkelijk te maken voor inbrekers. Immers, een raam met een rolluik is minder gemakkelijk binnen te dringen.
  • Isolering
    Allereerst houden rolluiken de warmte buiten tijdens de zomermaanden. Tegelijkertijd zorgt een rolluik in de winter dat de warmte binnenblijft. De ruimte tussen het raam en het rolluik is namelijk gevuld met stilstaande lucht die isolerend werkt.
  • Geluidswerend
    Anders dan screens werken rolluiken ook geluidswerend. Voor slaapkamers is dit een belangrijk winstpunt ten opzichte van screens.

Wanneer u rolluiken gaat kopen dan kunt u de verschillende functies van de rolluiken afzetten tegen andere zonweringsoplossingen. Mocht u bij de keuze hulp nodig hebben, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

Rolluiken Sittard: makkelijk online rolluiken vergelijken

Bij Zonwering Garant kunt u gemakkelijk verschillende zonweringen met elkaar vergelijken. De rolluiken binnen deze pagina kunt u met behulp van de vergelijkingsmodule tegen elkaar afzetten. Zo kunt u de rolluiken kiezen die voldoen aan uw wensen. Zo kan de breedte van uw ramen te breed zijn voor het ene type rolluik, terwijl de andere wel geschikt is. Ook heeft het ene type rolluik meer keuze in kleuren en opties dan de andere. De optie die binnen ieder type rolluik beschikbaar is, is de keuze voor elektrische zonwering en handbediende rolluiken. Het is goed om hier goed over na te denken, omdat elektrische rolluiken meer gemak bieden dan handbediende rolluiken. Aan de andere kant zijn handbediende rolluiken goedkoper dan elektrische rolluiken.

Tip: Twee rolluik types die goed met elkaar vergeleken kunnen worden zijn de Heroal Mini-E en de Heroal rs42. Zoekt u een goedkoper rolluik, kijkt u dan eens naar het Garant Actie rolluik.

Binnen de offerteaanvraag kunt u aangeven of u elektrische rolluiken wilt hebben of juist rolluiken met handbediening. Wanneer u meerdere rolluiken koopt, dan is het al snel aantrekkelijk om een elektrische bediening aan te schaffen. De rolluiken kunnen namelijk aan elkaar gekoppeld worden zodat u met een druk op de knop de rolluiken kunt bedienen. Eventueel kunt uzelf over de bediening laten adviseren door een van de medewerkers van Zonwering Garant of door de zonwering specialist uit Limburg die uw offerteaanvraag behandelt.

Enkel kwalitatieve rolluiken bij Zonwering Garant

De rolluiken van Zonwering Garant zijn voor u geselecteerd op kwaliteit en levensduur. Wij hebben enkel rolluiken van het merk Heroal in ons assortiment. De rolluiken van dit merk staan bekend om hun kwalitatieve afwerking, waardoor u er langdurig plezier van kunt hebben.

De rolluiken in ons assortiment:

Vrijblijvend contact met Zonwering Garant

Heeft u vragen over een van de producten of over de werking van Zonwering Garant, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met uw offerteaanvraag. Wanneer u de offerteaanvraag heeft gedaan, dan leggen wij uw aanvraag neer bij meerdere zonweringspecialisten bij u in de omgeving, dus in Sittard of in de directe omgeving van Sittard. U ontvangt van deze specialisten binnen 24 uur na uw aanvraag een offerte op maat. Zo kunt u rustig thuis rolluiken prijzen vergelijken alvorens een keuze te maken.

Deze offerteservice is geheel vrijblijvend en de specialisten bij u in de buurt kunnen u ook helpen bij het plaatsen van de rolluiken, maar kan u ook advies geven.