• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Rolluiken Utrecht

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Zodra de zon begint te schijnen in de zomer, merkt u opeens weer hoe warm het kan worden binnenshuis. Vooral in een grote stad als Utrecht blijft hitte hangen. Rolluiken zorgen ervoor dat de zon geen kans heeft om uw huis of kantoor binnen te komen. Bent u op zoek naar een rolluiken specialist in Utrecht? Zonwering Garant helpt u graag verder met het kopen van rolluiken in Utrecht door u meerdere offertes voor te leggen. Hieronder ziet u welke rolluiken van het merk Heroal wij in ons assortiment hebben.

3 producten binnen deze categorie

Offerte aanvragen voor rolluiken in Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen om rolluiken te laten installeren in Utrecht? Dan bent u bij Zonwering Garant aan het goede adres! Vraag een offerte aan en ontvang meerdere offertes van rolluiken specialisten in Utrecht. Doordat u uw eigen projectschets invult, krijgt u offertes op maat. Zo weet u zeker dat u de leverancier kiest die het beste bij uw wensen past!

Rolluiken specialist in Utrecht via Zonwering Garant

Zonwering Garant werkt samen met specialisten bij u in de buurt om u het voordeligste aanbod te doen zónder in te leveren op de kwaliteit van de rolluiken en de montage. De rolluiken die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en zullen dus jaren meegaan. De specialist bij u in de buurt kan zelfs langskomen om de situatie in en om uw huis beter te bekijken, zodat u een passende offerte krijgt. Ook kunt u advies krijgen over de beste keus aan rolluiken voor uw situatie. Toch fijn, zo’n specialist in de buurt!

De voordelen van rolluiken

Wordt uw huis erg warm in de zomer? Heeft u moeite met slapen door het licht dat tussen de gordijnen door schijnt? Of ondervindt u hinder van de Utrechtse stadsgeluiden? Dan zijn rolluiken iets voor u. Wij zetten de meest voorkomende redenen voor het gebruik van rolluiken voor u onder elkaar.

  • Zonwering: rolluiken werken zonwerend. Dit betekent dat ze voorkomen dat zonlicht uw huis binnenvalt en de kamer opwarmt. In een stad als Utrecht kan hitte erg blijven hangen. Met rolluiken lost u het warmteprobleem bij de wortel op door te voorkomen dat uw huis in de eerste plaats opwarmt. Wilt u overdag niet in het donker zitten? Rolluiken zijn heel precies af te stemmen op de hoeveelheid licht die u in uw huis wilt hebben. Zo haalt u altijd het beste uit de zonwerende werking van rolluiken, zonder uw zomerse dagen in totale duisternis te hoeven doorbrengen.
  • Verduistering: rolluiken hebben ook een verduisterende werking. Hoewel u misschien overdag graag geniet van (een streepje) zonlicht in uw kamers, is het nachtelijke licht dat onvermijdelijk aanwezig is in een levendige stad als Utrecht waarschijnlijk minder gewenst. Rolluiken hebben een veel sterkere verduisterende werking dan gordijnen en sluiten bovendien beter af, waardoor er geen risico is op straatlantaarnlicht dat onverhoopt toch uw slaapkamer in valt.
  • Inbraakpreventie: rolluiken verlagen de kans op inbraak en schade aan uw ramen. Door het stevige materiaal waar rolluiken van gemaakt zijn, bieden deze een goede beveiliging van uw huis en bezittingen.
  • Geluidswering: rolluiken dempen geluid van buitenshuis. Heeft u moeite met goed slapen of doorslapen door de altijd aanwezige stadsgeluiden van Utrecht? Dan kunnen rolluiken een uitkomst bieden. Het hoogwaardige materiaal van onze rolluiken zorgt voor een hoge mate van geluidsdemping. Dan kunt u weer zonder zorgen van uw nachtrust genieten.
  • Isolering: rolluiken hebben een isolerende werking. Dit betekent dat u de temperatuur in huis beter kunt reguleren en een lagere energierekening hebt. ’s Winters hoeft u de kachel bijvoorbeeld minder hoog op te stoken. En laat ‘s zomers tijdens een hittegolf uw rolluiken dicht en u komt thuis in een heerlijk koel huis!

Elektrische en handbediende rolluiken

Alle rolluiken in ons assortiment kunnen zowel elektrisch als handbediend worden geïnstalleerd. Handbediende rolluiken hebben een scherpere prijs, maar het gemak van elektrische rolluiken is voor sommigen onverslaanbaar! Afhankelijk van uw wensen kunt u een offerte aanvragen voor elektrische of handbediende rolluiken. Komt u er niet uit? Wij geven u graag advies over de beste rolluiken voor uw huis of kantoor in Utrecht.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u rolluiken laten installeren in Utrecht of elders in het land? Dan kunnen wij van Zonwering Garant u verder helpen. Vraag dus vandaag nog een offerte aan! Heeft u vragen over de rolluiken of het offertetraject? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons. Onze medewerkers weten alles over de rolluiken in ons assortiment en geven u dus advies op maat.