• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Over ons

Wat is Zonwering Garant

Zonwering Garant heeft meer dan 20 jaar ervaring met rolluiken, screens en andere zonwering. In samenwerking met onze dealers streven wij er naar om u van de juiste zonwering te voorzien door uw wensen te vertalen naar het juiste product in uw specifieke situatie. Daarnaast leveren wij uitsluitend kwalitatief goede producten zoals Heroal rolluiken, gemonteerd door professionals.

Waarom Zonwering Garant?

Zonwering Garant is een overkoepelde organisatie die werkt met behulp van dealers. Wanneer u als klant online een aanvraag doet voor een rolluik, screen of markiezen, wordt de offerte aanvraag doorgestuurd naar dealers in zonwering u in de buurt. Deze verzorgt normaal gesproken binnen 24 uur een offerte, die u via de mail krijgt toegestuurd. Daarnaast kan deze plaatstelijke dealer alle specifieke informatie geven over de gewenste zonwering. Ook kan deze dealer, na een akkoord op de offerte, de zonwering professioneel voor de klant installeren.  

Kwalitatieve en goede zonwering

Als u zeker wilt zijn van zonwering van de hoogste kwaliteit, bent u bij Zonwering Garant aan het goede adres. Wij hebben enkel rolluiken en screens van de beste merken, zoals bijvoorbeeld Heroal. Daarnaast beschikken wij ook over een kwalitatief hoogwaardig maar wel voordeliger rolluik, het Garant Actie Rolluik. Ook van de screens zijn enkel exemplaren beschikbaar van een hoge kwaliteit.

Dealer of klant?

Bent u zelf op zoek naar zonwering of wilt u meer informatie over onze producten? dan kunt u op onze website al veel antwoorden vinden of uw vraag. Is uw vraag niet naar wens beantwoord, neem dan vrijblijvend contact op. U kunt ook een offerteaanvraag doen voor de zonwering naar uw keuze.

Bent u juist een dealer in zonwering en bent u geinteresseerd in een dealerschap met Zonwering Garant? Vergroot uw naamsbekendheid en omzet door een dealerschap aan te gaan. Kijk voor meer informatie op onze specifieke pagina voor dealers.

Service en contact

Voor al uw wensen kunt u bij Zonwering Garant en haar aangesloten dealers terecht. Mocht u niet precies weten welk product in uw situatie passend is, dan beschikken wij over deskundige dealers die uw wensen kunnen vertalen in oplossingen, waardoor u het voor u beste product krijgt! U kunt uitgebreide informatie vinden op onze website over alle verschillende typen zonwering. Zo kunt u alles te weten komen over bijvoorbeeld rolluiken in onze 'meer over rolluiken-pagina' Worden uw vragen niet beantwoord dan staan de medewerkers van Zonwering Garant graag voor u klaar.