• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Uitvalschermen

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Uitvalschermen beschermen tegen direct zonlicht en warmte. Elektrische bediening is ook mogelijk!

Bij Zonwering Garant kunt u eenvoudig offertes aanvragen voor uitvalschermen. Uitvalschermen bieden beschutting tegen direct zonlicht en warmte. U kunt bij Zonwering Garant gemakkelijk een offerte aanvragen voor een uitvalscherm dat het beste aansluit op uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van het uitvalscherm en de kleur van het uitvalscherm.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bediening van het uitvalscherm

Uitvalschermen worden al decennialang gebruikt om de zon buitenshuis te houden. In het verleden was het alleen mogelijk om de uitvalschermen met de hand te bedienen. Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor een elektrische bediening. Met deze elektrische bediening maakt u het gemakkelijk om het uitvalscherm te bedienen. Eventueel kunt u er zelfs voor kiezen om de bediening van de uitvalschermen geheel te automatiseren. Dit kan met een sensor die meet hoe fel het licht is en hoeveel wind er staat. Wanneer er genoeg licht is wordt het uitvalscherm uitgedraaid mits er niet teveel wind staat.

Kwalitatieve uitvalschermen

De uitvalschermen van Zonwering Garant bieden stuk voor stuk de kwaliteit die mag verwachten. Op basis van deze kwaliteit kan Zonwering Garant  een garantie bieden van vijf jaar. De uitvalschermen binnen deze categorie van Zonwering Garant verschillen onder andere op basis van het materiaal dat wordt gebruikt. Deze verschillen uiten zich ook in de uiteindelijke prijs van de uitvalschermen. Om een goed beeld te krijgen van de prijs / kwaliteit verhouding van de verschillende uitvalschermen kunt u gebruik maken van de indicatie icoontjes onder ieder product. Als u de producten beter met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u ook gebruik maken van de ‘Zonwering Garant vergelijkingstool’.

Verschillende soorten zonwering

Uitvalschermen worden vaak gebruikt bij kleine ramen. Het voordeel van uitvalschermen is dat ze vrij dicht op de ramen kunnen komen waardoor er bijna geen zon binnenkomt. Tegelijkertijd komt er nog wel wat licht binnen als de uitvalschermen naar beneden zijn. Dit is niet het geval bij rolluiken. Rolluiken nemen daarentegen nog minder ruimte in en kunnen ook slechts voor een deel gesloten worden. Twijfelt u tussen verschillende soorten zonwering? Neem dan vrijblijvend contact op!

Service & Contact

Wanneer u uitvalschermen wilt kopen dan zijn er een aantal factoren van belang. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beschikbare budget, de hoeveelheid uitvalschermen die u wenst te kopen en de grootte van de uitvalschermen. Mocht u over één van deze factoren een vraag hebben, dan helpen de medewerkers van Zonwering Garant u graag verder. Ook wanneer u een andere vraag heeft dan helpen we u uiteraard graag vrijblijvend verder!