• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Zonwering

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Bij Zonwering Garant vraagt u eenvoudig een offerte aan voor verschillende soorten zonwering.

Denk bijvoorbeeld aan rolluiken, knikarmschermen en screens. Tijdens de offerte aanvraag kunt u gemakkelijk de specificaties van de zonwering opgeven zodat offertes ontvang van de zonwering kopen die het beste past bij uw wensen. Of het nu gaat om knikarmschermen met bijzondere maten of om een groot aantal elektrische rolluiken voor uw kantoor. Onderstaand zijn de verschillende zonwering producten van Zonwering Garant te vinden. Mocht u vragen hebben over één of meerdere soorten zonwering, dan helpen we u hier graag bij verder.

8 producten binnen deze categorie

Zonwering offerte aanvragen

Zonwering Garant biedt verschillende soorten zonwering aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolluiken, screens, knikarmschermen en markiezen. Binnen deze pagina van Zonwering Garant kunt u alle soorten zonwering vinden. Op basis van uw wensen kunt u vervolgens een offerte aanvragen. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd dan wordt uw aanvraag gekoppeld aan een zonweringspecialist bij u in de buurt. Deze specialist zal binnen 48 uur een passende offerte maken. Op basis van deze offerte op maat kunt u vervolgens beslissen of u de zonwering wilt kopen.

Rolluiken offertes aanvragen

Rolluiken offertes aanvragen bij Zonwering Garant is zeer eenvoudig. U klikt op de knop 'Vraag offerte aan' op de productpagina van het rolluik van uw keuze. Vervolgens vult u in wat voor type rolluik u wenst, vult u uw NAW-gegevens in en verstuurt u de offerteaanvraag. Binnen 24 uur hebt u nu minstens 3 rolluiken offertes in huis van rolluikdealers bij u in de buurt.

Screens offertes aanvragen

Ook een offerteaanvraag voor een screen zorgt binnen 24 uur voor minstens 3 concurrerende offertes voor de screen van uw keuze. De aanvraag werkt precies hetzelfde:

  1. Klik op de knop 'Vraag offerte aan' op de productpagina van de screen waarvoor u graag offertes wilt ontvangen
  2. Vul de gegevens over de screen en uw NAW-gegevens in
  3. Verstuur de offerteaanvraag
  4. Binnen 24 uur kunt u op uw gemak thuis 3 offertes vergelijken 

Zonwering vergelijken op basis van prijs en kwaliteit

De zonwering waarvoor u een offerte aanvraagt bij Zonwering Garant kunt u direct al vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. De producten die door Zonwering Garant zijn opgenomen in het assortiment hebben stuk voor stuk al een betrouwbare kwaliteit waar vijf jaar garantie op geboden wordt. Toch verschilt de onderlinge kwaliteit van de zonneschermen en rolluiken wel. Dit komt bijvoorbeeld door het materiaal dat gebruikt wordt. Een indicatie van de kwaliteit is bij ieder product weergegeven met een icoontje. Dit geldt ook voor de prijs. De uiteindelijke prijs wordt geoffreerd door de zonweringspecialist. Deze specialist let bij zijn prijsopgave bijvoorbeeld op de grootte van de zonwering en de bediening van de zonwering.

Test monster aanvragen

Een zonwering heeft invloed op de aanblik van uw woning of kantoor. Daarom is het fijn als u van tevoren weet voor welk product u kiest. Bij Zonwering Garant kunt u eenvoudig een test monster aanvragen zodat u de juiste kleur zonwering kunt kopen. Ook krijgt u met dit monster een duidelijk idee hoe sterk het betreffende materiaal is. 

Specialisten binnen handbereik

Als u een offerte aanvraagt bij Zonwering Garant zal uw aanvraag door het systeem gekoppeld worden aan een zonweringspecialist uit uw omgeving. Deze specialist heeft brede kennis van de verschillende beschikbare producten en kan op basis van uw wensen eventueel ook gepast advies geven met betrekking tot de soort zonwering die u nodig heeft. Wellicht neigt u in eerste instantie bijvoorbeeld naar rolluiken, maar zouden screens in uw geval beter passen. De ervaring van de specialisten kan daarmee de doorslag geven wanneer u de juiste zonwering wilt kopen voor uw huis of kantoor.

Doordat uw offerteaanvraag wordt gekoppeld aan een specialist bij u in de buurt, houdt u de voorrijkosten beperkt. Op die manier kunt u een zonwering kopen met een scherpe prijs en weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Service & Contact

Wanneer u vragen heeft binnen het proces van een zonwering kopen, dan kan een medewerker van Zonwering Garant u verder helpen. U kunt onze medewerkers bereiken via telefoon of via het contactformulier. We streven er dan naar om binnen 24 uur een passend antwoord te geven op uw vraag.