• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Service pagina

Klacht of vraag voor Zonwering Garant?

Ondanks dat wij streven naar een zeer hoge kwaliteit dienstverlening, kan het altijd voor komen dat er onverhoopt toch iets mis loopt. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Mocht u enkel vragen hebben over 1 van de producten die wij aanbieden, bekijk dan onze website. Wij proberen onze website up-to-date te houoden over alle typen zonwering. Er is binnen onze website veel informatie over rolluiken, screens, markiezen en andere typen zonwering te vinden. Mocht uw vraag niet zijn beantwoord, schroom dan niet om contact op te nemen met Zonwering Garant. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Goede controles en garantie

De producten van Zonwering Garant worden altijd gecontroleerd voordat ze de fabriek verlaten. Standaard wordt op de rolluiken, screens en andere zonwering van Zonwering Garant 5 jaar garantie geleverd. De garantie geldt alleen wanneer het product op juiste wijze gemonteerd en gebruikt wordt. Daarvom raden wij u aan om de zonwering door een professional te laten installeren. Na de aanvraag van uw offerte en uw akkoord, komt een dealers uit uw regio de zonwering voor u installeren. Uiteraard mag u altijd zelf uw rolluiken installeren, maar informeer vooraf bij de dealer wat dit betekent voor de garantie. 

Lokale dealer helpt u graag verder

Mocht u vragen en/ of klachten hebben over uw product, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice van uw lokale dealer. De dealer heeft het product aan u geleverd en kan u dus verder helpen. Mocht u niet tevreden zijn met de behandeling van uw klacht, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Vermeld bij het melden van uw vraag of klacht altijd het ordernummer, zodat wij u beter van informatie kunnen voorzien en oplossingen kunnen bieden.