• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
 • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Zonwering Garant

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Garant Actie Rolluik

De Garant Actie rolluiken bieden een goede oplossing voor de zonwering van verschillende soorten ramen. Met een maximaal oppervlak van 8,5m² kunnen de meeste gangbare ramen uitgerust worden met Garant Actie rolluiken. De rolluiken zijn beschikbaar in verschillende soorten kleuren: • Crèmewit

 • Wit

 • Grijs

 • Antraciet

 • Naturel


Verder is het mogelijk om de rolluiken uit te rusten met elektrische bediening en met handbediening. Op die manier kunt u de rolluiken aan laten sluiten op de specifieke wensen die u heeft! 


Garant Actie Rolluik gemaakt van 100% Duitse kwaliteits componenten. 


Prijzen Garant Actie Rolluik: • Handbediend al vanaf €99,-

 • Met Somfy motor vanaf €145,- 

Meerdere offertes Uw aanvraag wordt 3 keer verzonden
Beste prijs/kwaliteit Alleen hoogstaande kwaliteit geleverd
Snel beantwoord Binnen 24 uur de offertes ontvangen
Eenvoudig aanvragen Binnen enkele stappen aangevraagd
Beschrijving

Details

Garant Actie rolluik

De Garant Actie rolluiken bieden een uitstekende oplossing voor de zonwering van diverse soorten ramen. Dit type rolluik heeft een maximale breedte van 380 centimeter. Daarnaast is er een maximaal oppervlakte beschikbar van 8,5 vierkante meter. Andere specificaties van dit type rolluike zijn:

 • Lamelgewicht van 3,9 kg per vierkante meter
 • Een lamelhoogte van 42 millimeter
 • Beschikbaar in de kleuren: antraciet, creme wit, grijs, naturel en wit

Het Garant Actie Rolluik is het goedkoopste rolluik uit de Heroal serie. Het meest verkochte rolluik van Heroal is het Heroal RS42 Rolluik. Dit is een rolluik met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wil u liever een robuust rolluik met de beste specificaties en van de hoogste kwaliteit? In dat geval komt u uit bij het Heroal Mini-E Rolluik. Dit rolluik staat garant voor de beste mate van zonwering, geluidswering en een lange levensduur. De prijzen van de rolluiken vraagt u eenvoudig op via de knop 'Vraag offerte aan'; de vanafprijzen van de verschillende typen rolluiken vindt u op de bijbehorende productpagina´s.

Dit type rolluik is geschikt voor de meeste ramen. Daarnaast is het mogelijk om dit type rolluiken uit te rusten met verschillende bedieningen:

 • Handmatige bediening
 • Elektrische bediening - Schakelaar
 • Elektrische bediening - Afstandsbediening

Het type bediening heeft wel degelijk een flinke invloed op de uiteindelijke offerteprijs. Zo is  de handmatige bediening de goedkoopste variant. Als u elektrische rolluiken wilt kopen, dan zijn daar twee soorten uitvoeringen van beschikbaar. De elektrische bediening met schakelaar is  een populaire optie en hier bevindt zich een schakelaar in huis, waarop u de rolluiken kunt bedienen. De laatste optie is een bediening van de rolluiken aan de hand van een afstandsbediening. Dit is zeker een gebruiksvriendelijke keuze, maar resulteert wel in een duurdere offerte vergeleken met de twee andere mogelijkheden. Het kopen van rolluiken is een lange termijn investering en in dat opzicht kiezen veel mensen er toch vaak voor om voor een elektrische bediening te gaan. Ook omdat u de rolluiken relatief vaak gebruikt. Heroal rolluiken kunnen bovendien ook uitgerust worden met een elektrische bediening.

Goedkope rolluiken gezocht?

U bent op zoek naar een goede rolluiken aanbieding en wilt een goedkoop rolluik aanschaffen, maar u wilt toch niet kiezen voor slechte kwaliteit? Bij Zonwering Garant voeren wij om deze reden het Garant Actie rolluik: goede rolluiken kunnen ook goedkoop zijn, en hiervoor hoeft u geen goede rolluiken aanbieding af te wachten. Het Garant Actie rolluik is een rolluik van Heroal. Dit merk staat garant voor kwaliteit, wat ook tot uitdrukking komt in de garantie van 5 jaar die u op alle rolluiken krijgt die u bij Zonwering Garant koopt.

Rolluiken kopen: offertes vergelijken

Wanneer u rolluiken wilt kopen en deze wilt plaatsen aan de woning of het kantoor bijvoorbeeld, dan dient u een keuze te maken bij welke rolluiken leverancier u dat wilt gaan doen. Er zit wel degelijk veel verschil in offerteprijs tussen aanbieders en zeker wanneer u voor luxere varianten rolluiken gaat, zoals Heroal rolluiken. Het is daarom verstandig om meer informatie te vergaren over de prijsindicaties van verschillende aanbieders voor uw rolluiken. Zo krijgt u specifieke informatie voor uw project en bent u in staat om een betere keuze te maken en bovendien een flink bedrag te besparen op deze aankoop.

Rolluiken kopen is daarnaast een lange termijn investering die veel impact heeft op het uiterlijk van het huis, de isolatiewaarde van het huis en ook op tal van andere aspecten. Rolluiken dienen namelijk de temperatuur te isoleren, privacy te waarborgen, geluid te isoleren en inbrekers te weren. Daarom is het vaak niet verstandig om te besparen op de kwaliteit van de rolluiken. Zo zijn Heroal rolluiken van uitstekende kwaliteit en bieden deze een lange levensduur. Het is verstandiger om te besparen op de offerte. Bij Zonweringgarant.nl ontvangt u simpel, gratis en vrijblijvend verschillende offertes bij u in de regio. Zo kunt u hetzelfde product kiezen voor de laagste prijs. 

Extra informatie

Extra informatie

Prijs vanaf € 99,-
Max. Breedte 380 cm
Max. Oppervlakte 8,5 m²
Lamelgewicht 3,9 kg/m²
Lamelhoogte 42 mm
Beschikbare kleuren Antraciet, Creme Wit, Grijs, Naturel, Wit
Beoordelen

Klantenreviews 1 item(s)

Het aanvragen van de offerte ging erg makkelijk. Daarna heb ik contact gehad met een zonweringspecialist uit mijn omgeving. Hij heeft mij geholpen met het kiezen van de juiste bediening en afmetingen. Erg goed geregeld!
Bestelling Rolluik Review door Inge / (Geplaatst op 29-06-2016)