• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
 • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Zonwering Garant

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Heroal HK842 (RS42) rolluik

Heroal HK842 (RS42) rolluik

Heroal HK842 (RS42) rolluik

De Heroal HK842 is een rolluik van hoge kwaliteit dat verkrijgbaar is tegen een aantrekkelijke prijs.


Kenmerken van het Heroal HK842 rolluik, ook wel Heroal rolluik RS42 • voordeliger dan het Heroal Mini-E rolluik

 • van betere kwaliteit dan het Garant Actie rolluik


Wat betreft de kwaliteit van het rollluik valt het rolluik dus tussen de andere twee Heroal rolluiken in die Zonwering Garant aanbiedt. Het Heroal rolluik rs42 is daarmee de perfecte keuze als u een kwalitatief hoogstaand rolluik zoekt voor een aantrekkelijke prijs.


Waarom kiezen voor het Heroal rolluik HK842? • Hoge isolatiewaarde

 • Goede kwaliteit voor een goede prijs

 • Verkrijgbaar met handmatige bediening of elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening)

 • 5 jaar fabrieksgarantie

 • Maximale oppervlakte van 7 vierkante meter

 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 • Een van de populairste rolluiken van Nederland


Heeft u vragen over de Heroal HK842? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag verder! 


Wilt u een offerte voor Heroal rolluiken opvragen voordat u overgaat tot een rolluik kopen? Dit kan via Zonwering Garant! U vraagt niet 1 offerte voor rolluiken aan bij Zonwering Garant, maar ontvangst automatisch meerdere offertes. U vult slechts 1 keer het aanvraagformulier voor een offerte aan, maar ontvangt binnen 24 uur meerdere offertes voor dealers van Heroal rolluiken bij u in de buurt.


Prijzen Heroal HK842 Rolluik: • Handbediend Heroal HK842 rolluik al vanaf €119,-

 • Met Somfy motor vanaf €145,- 

Meerdere offertes Uw aanvraag wordt 3 keer verzonden
Beste prijs/kwaliteit Alleen hoogstaande kwaliteit geleverd
Snel beantwoord Binnen 24 uur de offertes ontvangen
Eenvoudig aanvragen Binnen enkele stappen aangevraagd
Beschrijving

Details

Heroal HK842 rolluik

Het Duitse Heroal is al decennialang een toonaangevende producent van rolluiken. Binnen het aanbod van Zonwering Garant vindt u daarom een aantal Heroal rolluiken:

De rolluiken hierboven staan op volgorde van voordeligst naar meest kwalitatief. Het Heroal HK842 rolluik is een relatief goedkoop rolluik van goede kwaliteit. Hoewel er prijsverschil tussen de Heroal rolluiken zit, is een Heroal rolluik per definitie een verstandige keuze: een Heroal rolluik gaat lang mee door de goede kwaliteit van de componenten.

Kwaliteit van Heroal RS42 rolluiken

Dat het rolluik RS42 van Heroal van goede kwaliteit is, blijkt onder andere uit de volgende punten:

 • Sterke aluminium lamellen
 • Stabiele geleider
 • Windweerstandsklasse 3
 • Geleiders voorzien van rubberen inlage, dus minder kans op vastvriezen
 • Uitstekende geluidsisolatie door lamellen gevuld met PUR
 • Zeer goede warmte- en koude-isolatie door de met PUR gevulde lamellen
Elk Heroal rolluik in onze collectie heeft bovendien een garantieperiode van 5 jaar, mits u uw Heroal rolluik gebruikt zoals het bedoeld is.

Elektrische bediening van Heroal HK842 rolluiken

Heroal HK842 rolluiken zijn beschikbaar als manueel rolluik en als elektrisch rolluik. Wanneer u kiest voor elektrische bediening, dan heeft u de keuze uit twee verschillende bedieningsmogelijkheden voor uw elektrisch rolluik:

 1. Bediening door middel van een wandschakelaar
 2. Bediening door middel van een afstandsbediening

De kosten voor een Heroal rolluik met handbediening zijn lager, maar een elektrisch rolluik biedt meer gemak. Als u kiest voor Heroal HK842 rolluiken met elektrische bediening, dan heeft u ook nog keuze tussen fluisterstille motoren van Somfy en gewone motoren. Elektrische Heroal HK842 rolluiken kunnen aan elkaar geschakeld worden, zodat u met een druk op de knop alle rolluiken kunt bedienen. 

Kan ik Heroal rolluiken integreren in mijn domotica installatie?

Heroal rolluiken kunnen worden geïntegreerd in uw domotica installatie.

Elektrische rolluiken en andere types zonwering spelen vaak een belangrijke rol binnen een domoticasysteem, oftwel een huisautomatiseringssysteem. Concreet betekent huisautomatisering (ook wel domotica genaamd) dat u scenario's kunt aanmaken waar de verschillende aangesloten apparaten zich aan houden. Denk bijvoorbeeld aan tijdscenario's, waarbij uw Heroal HK842 rolluiken automatisch naar boven gaan en de lampen uitgaan als de zon opkomt. Met scenario's kunt u bijvoorbeeld de volgende automatisering van uw Heroal rolluik doorvoeren, mits dit rolluik elektrisch is:

 • Als de zon schijnt, gaan de elektrische rolluiken automatisch naar beneden doordat deze gekoppeld zijn aan een zonnesensor.
 • Uw rolluiken in de slaapkamer gaan om een bepaalde tijd open, waardoor het licht uw kamer binnenstroomt en u natuurlijk wakker wordt.
 • Zodra de temperatuur in huis boven de 23 graden Celsius stijgt, sluiten de rolluiken (die aan een sensor gekoppeld zijn) automatisch om de warmte buiten te houden.

De bediening van de rolluiken hoeft u natuurlijk niet helemaal over te laten aan de scenario's. Mocht u zelf de rolluiken willen bedienen, dan kan dit met een handige app op uw telefoon of tablet. Waar ook ter wereld uw rolluiken bedienen: het is mogelijk met een domoticasysteem.

Heroal HK842 rolluiken kunnen geïntegreerd worden in verschillende soorten domotica installaties. Dit geldt overigens voor elk Heroal rolluik in onze collectie, tenzij u voor een handbediend Heroal rolluik kiest.

Bent u benieuwd met welke soft- en hardware deze Heroal HK842 rolluiken compatibel zijn? Vraag dit dan gerust aan de zonwering specialist die voor u een offerte maakt voor de Heroal rolluiken.

Meer over het Heroal rolluik

Heroal staat voor:

 • Innovatie: zowel in de ramen, deuren als rolpoorten die Heroal produceert, speelt innovatie een belangrijke rol;
 • Kwaliteit: met zijn 800 werknemers staat Heroal garant voor goede, Duitse kwaliteit;
 • Duurzaamheid: Heroal gebruikt zo veel mogelijk aluminium dat al in eerder toepassingen is gebruikt;
 • Mooi design: de rolluiken van Heroal zitten bijvoorbeeld niet alleen goed in elkaar, maar zien er ook goed en stevig uit.

Verschillende typen rolluiken

Zonwering Garant biedt drie elektrische Heroal rolluiken van kwaliteit.

Het Heroal rolluik met de hoogste kwaliteit is het Heroal Mini-E rolluik. Dit rolluik is van zware kwaliteit en biedt de beste geluids- en warmte-isolatie. Wilt u een rolluik met de allerbeste specificaties en van de beste kwaliteit? Dan komt u uit bij het Heroal Mini-E Rolluik. Dit rolluik van zeer robuust en biedt u de hoogste mate van zonwering en geluidswering. Een goedkoper alternatief is het Heroal HK42 rolluik (ook wel Heroal RS42). Dit rolluik is een goede middenweg voor degene die kwaliteit zoekt, maar niet de extra euro's overheeft voor absolute topkwaliteit. Wilt u een rolluik kopen dat goedkoper is dan de Heroal HK842, dan is de Heroal Garant Actie een goed rolluik voor een lagere prijs.

De vanafprijzen van onze rolluiken vindt u op de betreffende productpagina's. Bent u benieuwd naar de prijs van uw rolluik, vraag dan een offerte aan via de oranje knop 'Vraag offerte aan'.

Kwaliteitsrolluiken van Heroal

Heroal investeert veel in de kwaliteit van haar producten. Bij de rolluiken uit zich dit onder andere in een lange levensduur en hoge gebruiksvriendelijk. De rolluiken van Heroal hebben daarnaast zeer goede geleiders, waardoor ze erg stabiel zijn. Tevens kunnen Heroal RS42 rolluiken, dankzij de vorm van de lamellen, strakker opgerold worden, wat plaatsbesparend werkt. Zo is de kast van een Heroal rolluik niet onnodig groot en valt deze minder op op de gevel van uw huis of bedrijfspand.

Beschikbaar in verschillende kleuren

Naast het personaliseren van de maat is het ook mogelijk om de kleur van uw rolluik te personaliseren. Rolluiken in verschillende kleurenbieden de mogelijkheid om uw zonwering precies af te stemmen op de stijl van uw huis. 

Zonwering Garant biedt Heroal rolluiken in verschillende kleuren aan. Ook de Heroal HK842 is in verschillende kleuren beschikbaar en ook bij de andere typen rolluiken staan de beschikbare kleuren weergegeven. U vindt via Zonwering Garant rolluiken in de volgende kleuren:

 • Crèmewit
 • Wit
 • Grijs
 • Antraciet
 • Blank aluminium

Het is goed om van tevoren na te denken over de kleuren van uw rolluiken. Zeker als de rolluiken naar beneden zijn, bepalen ze in grote mate het uiterlijk van uw huis. Gelukkig zijn alle rolluiken die u bij Zonwering Garant op de website vindt, in verschillende kleuren beschikbaar.

Het verschil tussen Heroal rolluiken antraciet en grijs is duidelijk zichtbaar: grijze rolluiken zijn zachtgrijs, terwijl antraciet rolluiken veel donkerder zijn; deze gaan veel meer richting zwart. Voor een goed beeld van de antraciet rolluiken, grijze rolluiken en andere rolluikkleuren kunt u de foto’s op de productpagina’s bekijken. De laatste foto laat de verschillende beschikbare kleuren van de rolluiken naast elkaar zien.

Let op: de kleuren die u ziet op uw beeldscherm, kunnen verschillen van de kleuren die de rolluiken in werkelijkheid hebben. Een antraciet rolluik kan zo bijvoorbeeld in het echt veel donkerder uitvallen dan het rolluik antraciet op uw beeldscherm. Vraag daarom een proefstaal aan als u zeker wilt zijn van de kleur. U krijgt dan een kleurechte proefstaal toegestuurd die u thuis op uw gemak bij uw raam of deur kunt houden om te zien of een rolluik in die kleur bij uw woning zou passen.

Fabrieksgarantie op een Heroal rolluik

Op alle Heroal rolluiken zit een fabrieksgarantie van 5 jaar. Voorziet u uw huis geheel of gedeeltelijk van rolluiken voor de ramen of deuren, dan kan dit een relatief grote investering betekenen. Het is dan fijn om te weten dat u kwaliteit koopt die lang mee zal gaan. Heroal biedt u die kwaliteit.

Laat uw Heroal HK842 of andere Heroal rolluik onverhoopt een mankement zien binnen 5 jaar na aankoop, dan kunt u rekenen op de garantieregeling: uw rolluik is verzekerd en u kunt rekenen op uitstekende service.

Samenvatting: daarom kiest u voor Heroal rolluiken

Heroal rolluiken zijn toonaangevende rolluiken. Heroal is een kwaliteitsmerk: kiest u als merk van uw rolluiken Heroal, dan kiest u voor duurzame rolluiken met een dergelijke fabrieksgarantie van 5 jaar en een lange levensduur.

Prijzen van het Heroal rolluik HK842

Het Heroal rolluik HK842 is al verkrijgbaar vanaf 119 euro. U hebt dan een handbediend rolluik. U kunt dit Heroal rolluik tevens als elektrisch rolluik verkrijgen. De prijzen voor een elektrisch rolluik liggen iets hoger dan voor een handbediend rolluik: voor en HK842 met Somfy motor gaan de prijzen vanaf 145 euro. Heroal en Somfy zijn een goede combinatie: beide merken zijn kwalitatief sterk en zetten in op producten met een lange levensduur.

Uiteraard zijn uw keuzes op het gebied van breedte en hoogte, kleur en afwerking van uw Heroal rolluik van invloed op de prijzen. Bent u benieuwd naar de specifieke prijzen voor uw rolluiken, vraag dan via Zonwering Garant eenvoudig offertes aan.

Offerte aanvragen voor Heroal rolluiken

Bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw huis of kantoor uit te rusten met Heroal HK842 rolluiken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een offerte aanvraag bij Zonwering Garant werkt als volgt:

 1. Op de productpagina van het rolluik van uw keuze (het Heroal Garant Actie rolluik, het Heroal HK842 rolluik of het Heroal Mini-E rolluik) klikt u op de oranje button 'Vraag offerte aan'. U kunt ook voor twee of drie soorten rolluiken een offerteaanvraag indienen.
 2. Vul de gegevens in van het rolluik dat u wenst en verstuur de offerte
 3. Binnen 24 uur ontvangt u 3 concurrerende offertes voor het elektrisch rolluik van uw keuze.

Na het aanvragen van een offerte via Zonwering Garant neemt een rolluiken specialist uit uw eigen omgeving contact met u op om de aanvraag te bespreken en een voorstel te doen voor de aankoop van de HK842 rolluiken. Ook voor advies over de keuze van het juiste rolluik kunt u bij deze specialist terecht.

Extra informatie

Extra informatie

Prijs vanaf €119,-
Max. Breedte 350 cm
Max. Oppervlakte 7 m²
Lamelgewicht 3,9 kg/m²
Lamelhoogte 42 mm
Beschikbare kleuren Antraciet, Antraciet metallic, Bruin, Creme, Creme Wit, Donkergroen, Grijs, Grijs Aluminium, Licht beige, Naturel, Staalblauw, Wit
Beoordelen

Klantenreviews 1 item(s)

Zeer goed
Mijn vorige rolluiken waren ook van Heroal en via Zonwering Garant heb ik opnieuw gekozen voor Heroal. Zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van deze rolluiken. Review door Klaas / (Geplaatst op 11-12-2017)