• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
 • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Zonwering Garant

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Heroal Mini-E rolluik

Heroal Mini-E rolluik

Heroal Mini-E rolluik

Schrijf de eerste review over dit product

Zoekt u een rolluik van absolute topkwaliteit? Kies dan voor de Heroal Mini-E!


De Heroal Mini-E is binnen het aanbod van Zonwering Garant het rolluik met de hoogste kwaliteit.


Dit komt allereerst door het hoogwaardige materiaal waaruit het rolluik is vervaardigd. Hierdoor is het Heroal Mini-E rolluik robuuster dan de andere rolluiken binnen het assortiment. Het rolluik is vervaardigd van onder andere de volgende materialen: • dik aluminium

 • stevige schuimvulling met hoge isolatiewaarde


Het rolluik is van zeer goede materialen gemaakt, en dat biedt voordelen: • Van een Heroal Mini-E rolluik kunt u verwachten dat het rolluik bij intensief tien jaar als goede zonwering kan dienen en bij normaal gebruik zelfs langer. 

 • Dankzij de lamellen met een gewicht van 5,9kg/m² is het rolluik zeer stabiel en heeft wind bijna geen grip op de Heroal Mini-E. 


Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u ervoor kiezen om een vierkant afgeschuinde rolluikkast te nemen of juist een ronde kast. 


Verschillende kleuren


De Heroal Mini-E rolluik is te koop in verschillende kleuren. De lamellen kunnen dan ook afgestemd worden op uw persoonlijke wensen.


De meest gekozen kleur is antraciet, maar er zijn nog meer kleuren waar u uit kunt kiezen. Wellicht kunt u de kleur van de rolluiken afstemmen op de kleur van de kozijnen of juist op andere kleuren die u al gebruikt in het huis. De kleuren waarin de Heroal Mini-E beschikbaar is: • Crèmewit

 • Wit

 • Grijs

 • Antraciet

 • Blank aluminium

 • Beige

 • Crème

 • Bruin


Prijzen Heroal Mini-E Rolluik: • Handbediend Heroal rolluik al vanaf €129,-

 • Met Somfy motor vanaf €165,- 


TIP: de vanafprijs van het Heroal Mini-E rolluik ligt slechts 30 euro hoger dan de vanafprijs van ons goedkoopste rolluik, het Garant Actie rolluik. Met een investering vanaf slechts 30 euro kiest u dus al voor extra goede kwaliteit!
Meerdere offertes Uw aanvraag wordt 3 keer verzonden
Beste prijs/kwaliteit Alleen hoogstaande kwaliteit geleverd
Snel beantwoord Binnen 24 uur de offertes ontvangen
Eenvoudig aanvragen Binnen enkele stappen aangevraagd
Beschrijving

Details

Heroal Mini-E rolluik

De rolluiken van Heroal staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn zeer duurzaam. Zo ook de Heroal Mini-E rolluiken.

De Heroal Mini-E (of Heroal RS38) wordt door onze experts met name aanbevolen op locaties waar veel wind staat, zoals op een dakkapel of huis aan de rand van een woonwijk. De Heroal Mini-E rolluiken zijn windvast dankzij de dikke aluminiumlagen die gebruikt zijn in de constructie. De lamellen zijn gevuld met schuimvulling. Dit zorgt niet alleen voor een hoge stabiliteit, maar draagt ook bij aan de isolerende werking van de rolluiken.

Zoals de naam misschien niet gelijk doet vermoeden, kan een Heroal Mini-E rolluik een flink oppervlakte overbruggen, met een maximum van 8 vierkante meter.

Rolluiken voor brede ramen? Het Heroal Mini-E rolluik is perfect geschikt!

De Heroal Mini-E rolluiken hebben lamellen die relatief zwaar zijn (5,9 kilogram per vierkante meter). Deze zware lamellen zorgen er mede voor dat ook grote afstanden overbrugd kunnen worden. Een Heroal Mini-E rolluik is voor brede ramen dan ook uitermate geschikt. De RS38 rolluiken kunnen namelijk een raam tot 4 meter breedte en tot een maximum van 8 vierkante meter bedienen.

Daarmee wordt dit type rolluik van Heroal ook regelmatig gebruikt als zonwering voor openslaande deuren. Met name voor huizen met een strak design worden rolluiken, maar ook screens vaak gebruikt als zonwering in plaats van markiezen of knikarmschermen.

Rolluiken van Heroal 

Wilt u voor uw woning of bedrijfspand een rolluik kopen, dan is een Heroal rolluik een verstandige keuze. Heroal biedt kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Door ruim te testen met rolluikensystemen, is Heroal tot rolluiken gekomen die jarenlang meegaan en die weinig onderhoud nodig hebben.

De kappen van de rolluiken zijn gemaakt van hoge kwaliteit aluminium en de lamellen bestaan voor een groot deel uit schuim. Dit zorgt enerzijds voor stabiliteit en tegelijkertijd ook voor isolatie.

De Heroal Mini-E is het rolluik waarbij Heroal alle beschikbare technologie heeft samengevoegd tot een zeer kwalitatief rolluik. Van de Heroal Mini kunt u dan ook verwachten dat u de komende jaren veel plezier heeft. Zowel 's winters als 's zomers!

Keuze uit drie verschillende Heroal rolluiken

Naast het Heroal Mini-E rolluik biedt Zonwering Garant nog twee andere kwalitatieve rolluiken van het merk Heroal aan.

Wilt u een goedkoper rolluik dan de Heroal Mini-E, dan kunt u eens kijken bij het Heroal RS42 rolluik. Dit is het meest verkochte rolluik bij Zonwering Garant vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Aan de hoge kwaliteit van het Heroal Mini-E rolluik kan de RS42 niet tippen, maar het komt er dicht bij in de buurt. 

Nog voordeliger Heroal rolluik is het Actie Garant rolluik. Dit is het meest basic rolluik in het assortiment van Zonwering Garant. Hoewel het niet even duurzaam is als de Heroal Mini-E, is dit rolluik ook van goede kwaliteit, zoals elk rolluik van Heroal.

Heroal rolluiken: goede zonwering

Rolluiken van Heroal zijn perfect in te zetten als zonwering. Ze weren niet alleen de zon, maar hebben nog andere handige functies:

 • Ze verduisteren een ruimte in enkele seconden. Dit is vooral fijn voor mensen die bijvoorbeeld overdag willen slapen en het graag donker hebben op hun slaapkamer.
 • Ze houden de warmte buiten in de zomer en de warmte binnen in de winter. Het huis warmt niet onnodig op in de zomer als de isolerende rolluiken van Heroal dicht zijn.Ook in de winter zorgen de Heroal rolluiken ervan dat het huis niet te veel afkoelt. Doe bijvoorbeeld 's nachts de rolluiken dicht en de kou wordt buitengehouden.

Mede dankzij de leverbare formaten van Heroal zijn deze rolluiken vrijwel bij ieder raam of iedere deur te plaatsen. Op deze manier kunt u eenvoudig een zonnige zijde van het huis voorzien van goede zonwering.

Prijzen van de Heroal Mini-E 

Het Heroal Mini-E is het meest kwalitatieve rolluik in het assortiment van Zonwering Garant. Heroal staat voor kwaliteit, en in de Heroal Mini-E komt al het goede van Heroal samen. Kiest u voor de Heroal Mini-E, dan kiest u voor de absolute topkwaliteit die lang meegaat. Heroal biedt u met dit model een betrouwbaar rolluik.

De prijs van de Mini-E ligt iets hoger dan bij de andere Heroal rolluiken van Zonwering Garant.

 • Voor een handbediend Heroal Mini-E rolluik beginnen de prijzen bij €129,-
 • Schaft u een elektrische Mini-E aan met kwalitatieve Somfy motor, dan vraagt dit om een investering vanaf €165,-

Dit lijken forse prijzen, maar als u deze vanafprijzen vergelijkt met het basic model van Heroal, het Garant Actie rolluik, dan kost de handbediende variant minstens €99,- en de versie met elektrische bediening is verkrijgbaar vanaf €145,-. Het prijsverschil is relatief klein, maar voor dit geringe prijsverschil hebt u wel zonwering van de beste kwaliteit.

Offerte aanvragen voor een Heroal Mini-E rolluik

Een Heroal Mini-E rolluik kunt u bij Zonwering Garant al kopen voor een bedrag van €129,-. De exacte prijs van een rolluik is echter afhankelijk van meerdere factoren. Daarom kunt u bij Zonwering Garant eenvoudig een offerte aanvragen voor de rolluiken die u nodig heeft voor huis of kantoor. Binnen 24 uur krijgt u dan een offerte op maat van een van de zonwering specialisten bij u uit de regio! 

Montage van een Heroal Mini-E Rolluik

Het monteren van uw zonwering is een specialistische klus die u het best kunt overlaten aan een expert. Het is belangrijk dat het rolluik goed past, zodat de wind er niet zomaar achter kan komen. Bovendien kunt u het langste en zonder problemen, gebruik maken van een goed gemonteerd rolluik.

Elektrische rolluiken kopen

Een Heroal Mini-E rolluik is beschikbaar met handbediening en als elektrisch rolluik. Elektrische rolluiken zijn over het algemeen wat kostbaarder dan rolluiken met een bandopwinder of koordopwinder. Toch wordt er door veel van onze klanten vaak gekozen voor een elektrisch rolluik omdat het meer gemak biedt dan handbediende rolluiken.

Het verschil in prijs tussen handbediende en elektrische rolluiken is afhankelijk van de afmetingen van uw rolluik en van de soort elektrische bediening die u kiest.

Voor welke bediening van uw rolluiken kiest u? Elektrische rolluiken bieden u gemak, terwijl handbediende rolluiken vaak goedkoper zijn. Wanneer u meerdere rolluiken wilt kopen, is het aan te raden om elektrische rolluiken te kopen voor extra gemak. Elektrische rolluiken kunnen namelijk bediend worden met één druk op de knop. Wanneer u kiest voor elektrische rolluiken met afstandsbediening, kunt u de rolluiken zelfs bedienen vanuit uw luie stoel!

Heroal Mini-E rolluik integreren in huisautomatisering

Steeds meer huizen worden uitgerust met systemen om apparatuur te automatiseren. Enkele voorbeelden van systemen of apparaten die u kunt automatiseren:

 • CV
 • verlichting
 • beveiligingssystemen
 • zonwering

Door deze systemen of apparaten te automatiseren, verhoogt u in veel gevallen de veiligheid en gaat u efficiënt om met energie.

De Heroal Mini-E kan hier ook een bijdrage aan leveren. Heroal rolluiken zijn compatibel met verschillende domotica software. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het automatiseren van de Heroal Mini-E rolluiken? Leest u dan bijvoorbeeld eens onze blog over het opnemen van rolluiken in uw domoticasysteem. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw zonwering specialist die u een offerte uitbrengt voor de rolluiken! 

Extra informatie

Extra informatie

Prijs vanaf €129,-
Max. Breedte 400 cm
Max. Oppervlakte 8 m²
Lamelgewicht 5,9 kg/m²
Lamelhoogte 37 mm
Beschikbare kleuren Antraciet, Bruin, Creme, Creme Wit, Grijs, Licht beige, Naturel, Wit
Beoordelen