• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
 • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Zonwering Garant

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Garant Design ZIP screen

95 Design ZIP Screen kopen

Garant Design ZIP screen

Schrijf de eerste review over dit product

Garant Design ZIP screen


Met de Garant Design ZIP screen kiest u voor een windvaste ZIP screen van uitstekende kwaliteit met een lange levensduur.


De Garant Design ZIP screens van Zonwering Garant bieden een goede beschutting tegen invallend zonlicht. Met een maximaal oppervlak van 9 vierkante meter, zijn de Garant Design ZIP screens in staat om de meest ramen te voorzien van kwalitatieve zonwering.


Screens bieden beschutting tegen zon, maar zorgen er ook voor dat er van buitenaf niet naar binnen gekeken kan worden. Daarnaast is het grote voordeel van screens ten opzichte van uitvalschermen dat het gehele raamoppervlak beschermd is tegen zoninval.


De Garant Design ZIP screens zijn aan de zijkanten voorzien van een rits, hierdoor kunnen de screens zeer strak worden opgerold waardoor de grootte van de kast beperkt blijft.


Garant Design ZIP screens zijn gemaakt van 100% Nederlandse kwaliteitscomponenten 


Prijzen Garant Design ZIP Screen • Met Somfy motor vanaf €165,- 

Meerdere offertes Uw aanvraag wordt 3 keer verzonden
Beste prijs/kwaliteit Alleen hoogstaande kwaliteit geleverd
Snel beantwoord Binnen 24 uur de offertes ontvangen
Eenvoudig aanvragen Binnen enkele stappen aangevraagd
Beschrijving

Details

Garant Design ZIP screen

De Garant Design ZIP screens van Zonwering Garant bieden een goede beschutting tegen invallend zonlicht. Met een maximaal oppervlak van 9 vierkante meter, zijn de Garant Design ZIP screens in staat om de meest ramen te voorzien van kwalitatieve zonwering. Screens bieden beschutting tegen zon, maar zorgen er ook voor dat er van buitenaf niet naar binnen gekeken kan worden. Daarnaast is het grote voordeel van screens ten opzichte van uitvalschermen dat het gehele raamoppervlak beschermd is tegen zoninval. De Garant Design ZIP screens zijn aan de zijkanten voorzien van een rits, hierdoor kunnen de screens zeer strak worden opgerold waardoor de grootte van de kast beperkt blijft.

Is de Garant Design ZIP screen toch niet wat u zoekt? Neemt u dan, voordat u overgaat tot screens kopen of een offerte aanvragen voor de Garant Design ZIP screen, eens een kijkje bij de andere screens die u op de website van Zonwering Garant vindt:

De voordelen van screens

Kiezen voor screens als zonwering voor uw woning of bedrijfspand brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee. We sommen hier graag de meest gehoorde voordelen van screens voor u op:

 • Weinig opvallend: doordat screens strak op te rollen zijn en het een glad doek betreft dat direct op het raam ligt, worden screens als strakkere vorm van zonwering ervaren dan bijvoorbeeld rolluiken, markiezen of zonneschermen.
 • Uitstekend zonwerend: screens liggen direct op het raam en bedekken dus het hele raam. Ze houden zo het invallende zonlicht en de bijbehorende warmte veel effectiever tegen dan bijvoorbeeld een knikarmscherm, waar de zon ook gedeeltelijk langs kan schijnen.
 • Weinig tot geen last van geklapper in de wind. Waar zonneschermen bij hardere wind slecht te gebruiken zijn vanwege geklapper, zijn screens direct tegen het glas bevestigd. De wind heeft er dus veel minder vat op. Zipscreens zijn ook aan de zijkant geheel dicht, wat deze screens ten opzichte van normale screens nog windvasteer maakt, doordat de wind niet tussen het venster en het doek kan komen.
 • Zicht naar buiten blijft behouden, zicht naar binnen wordt geblokkeerd. Rolluiken sluiten ook uw gehele raam effectief af voor de warmte en het licht van de zon, maar laten ook geen licht meer binnen én u kunt niet meer naar buiten kijken. Bij screens is dit anders: een screendoek bevat kleine gaatjes die het mogelijk maken om van binnen naar buiten te kijken. Ook valt er licht van buiten naar binnen, maar het zicht van voorbijgangers of buren reikt niet verder dan de screen. Bent u dus op uw privacy gesteld maar wilt u wel zelf naar buiten kunnen kijken, dan zijn screens de ideale zonwering voor u.

Waarom kiezen voor een zipscreen?

Zipscreens, die ook wel ritsscreens genoemd worden, zijn een populaire keuze onder de screens. Dit is niet voor niets. Het verschil tussen een normale screen en een zipscreen is dat een zipscreen ook aan de zijkant ononderbroken bevestigd is aan de zijgeleiders. Een normale screen ligt ook direct tegen de ruit aan, maar hierbij is het screendoek enkel aan de onderlijst bevestigd. Dit houdt in dat de screens aan de zijkant een klein stukje ruimte openhouden. Doordat zipscreens geen ruimte aan de zijkant openlaten, heeft de wind veel minder vat op de screens.

Een ander voordeel van zipscreens is dat vuil ook slechter bij uw ramen kan komen, doordat die helemaal zijn afgesloten als u uw screens naar beneden hebt.

Doordat zipscreens zo goed windvast zijn, zijn ze ook uitermate geschikt om te gebruiken als screens voor overkapping of zonwering op de veranda.

Kies zelf de bedieningsvorm voor uw screen

Uw screens kunt u op verschillende manieren bedienen. Eenvoudigere screens kunt u bijvoorbeeld met de hand bedienen. Dit geldt niet voor de Garant Design ZIP screen: deze wordt standaard geleverd met een Somfy motor voor elektrische bediening. U kiest hierbij uit de volgende types bediening:

 • Bediening met een wandschakelaar;
 • Bediening door middel van Somfy RTS (Somfy’s eigen radioprotocol voor draadloze bediening, voor bediening met een afstandsbediening) ;
 • Bediening door middel van Somfy io (io-homecontrol, een universele technologie met terugmeldfunctie, voor bediening met een afstandsbediening of via uw smartphone).
 • Somfy RS100, fluisterstil (io-homecontrol, speciaal voor een zeer discrete, stille bediening van uw elektrische screens)

Offerte aanvragen bij Zonwering Garant

Zonwering Garant biedt de mogelijkheid om eenvoudig een offerte aan te vragen voor een of meerdere screens. Aan de hand van uw gegevens kan een zonwering specialist uit uw regio dan een concreet voorstel doen voor uw screens, rolluiken of markiezen. In drie eenvoudige stappen kunt u uw offerte aanvraag indienen:

 1. Kies uw product;
 2. Voer uw productgegevens toe;
 3. Maak het mogelijk om contact te maken door uw NAW gegevens in te vullen.

Daarom kiest u voor Zonwering Garant

Screens of andere soorten zonwering kopen via Zonwering Garant biedt u vele voordelen:

 • 1 offerteaanvraag = 3 offertes binnen 24 uur, dus gemakkelijk goedkoop uit. Doet u via Zonwering Garant een offerteaanvraag voor uw screens, dan krijgt u binnen 24 uur 3 offertes in uw inbox van zonweringsdealers bij u in de buurt! U hoeft dus zeer weinig moeite te doen om verschillende offertes te ontvangen en kunt de offertes in alle rust thuis naast elkaar leggen.
 • Altijd een fysiek aanspreekpunt. Doordat wij samenwerken met zonweringspecialisten in heel Nederland, hebt u bij ons altijd een fysiek aanspreekpunt bij u in de buurt. Woont u bijvoorbeeld in Eindhoven, dan krijgt u offertes van zonweringsdealers in (de directe omgeving van) Eindhoven en kunt u bij deze dealers terecht voor uitleg over de producten en voor een demonstratie van de verschillende soorten zonwering.
 • Goed beoordeeld. De service van Zonwering Garant wordt zeer positief beoordeeld met een gemiddelde van 9,1.

 

Extra informatie

Extra informatie

Prijs vanaf €165,-
Max. Breedte Nee
Max. Hoogte Nee
Kleuren Kastsysteem Nee
Beoordelen