• Binnen 24 uur 3 concurrerende offertes
  • Nummer 1 op gebruiksvriendelijkheid

Zonwering Garant

Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes
Kies uw producten
Voer product gegevens in
NAW gegevens
Binnen 24 uur 3 offertes

Garant Actie ZIP screen

Actie ZIP screen garant

Garant Actie ZIP screen

Schrijf de eerste review over dit product

De Garant Actie ZIP screens van Zonwering Garant bieden een goede beschutting tegen invallend zonlicht. Met een maximaal oppervlak van 9 vierkante meter, zijn de Garant Actie ZIP screens in staat om de meest gangbare ramen te voorzien van kwalitatieve zonwering. De Garant Actie ZIP screens zijn aan de zijkanten voorzien van een rits, dit bevordert de windvastheid van de screens.


Garant Actie ZIP screens zijn gemaakt van 100% Nederlandse kwaliteitscomponenten


Prijzen Garant Actie ZIP Screen:  • Met Somfy motor vanaf €155,- 

Meerdere offertes Uw aanvraag wordt 3 keer verzonden
Beste prijs/kwaliteit Alleen hoogstaande kwaliteit geleverd
Snel beantwoord Binnen 24 uur de offertes ontvangen
Eenvoudig aanvragen Binnen enkele stappen aangevraagd
Beschrijving

Details

Garant Actie ZIP screen

Bent u op zoek naar een zipscreen voor een scherpe prijs, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Dan is de Garant Actie ZIP screen van Zonwering Garant de juiste keuze voor u!

Waarom kiezen voor de Garant Actie ZIP screen?

De Garant ZIP screen heeft een aantal duidelijke voordelen:

  • Zipscreen voor een aantrekkelijke prijs. Een zipscreen is extra goed bestand tegen de wind, doordat de screen stevig verankerd zit aan de zijkanten. Kiest u voor de Garant Actie ZIP screen, dan haalt u een voordelige maar kwalitatieve zipscreen in huis.
  • Maximale afmeting van wel 9m2. Met een maximale grootte van 9m2 is de Garant Actie ZIP screen ook geschikt voor zeer grote ramen.
  • Screen van goede kwaliteit met een lange levensduur. Alle screens en andere zonweringsproducten die u op de website van Zonwering Garant vindt, zijn zorgvuldig geselecteerd door onze zonweringskenners. Zij kijken kritisch naar elk product en nemen enkel producten in het assortiment op die van kwaliteitsmaterialen gemaakt zijn. Zo hebt u zo lang mogelijk plezier van uw nieuwe zonwering.

Bedien uw screen met een betrouwbare Somfy motor

Somfy is een gerenommeerd merk dat al jarenlang een begrip is op het gebied van huisautomatisering. Een Somfy motor kunt u op verschillende manieren bedienen:

  • met een afstandsbediening
  • met een wandschakelaar

Sluit u de screen aan op uw domoticasysteem, dan is het zelfs mogelijk uw screen op afstand vanaf uw smartphone te besturen. U kunt dan uw screens bijvoorbeeld ook sluiten als u op kantoor zit en de zon ineens fel begint te schijnen.

Verschil tussen normale screens en zipscreens

Normale screens en zipscreens zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, maar verschillen in de manier waarop het screendoek gemonteerd is. Bij een normale screen zit het screendoek vast aan de bovenkant en aan de onderlijst. De onderlijst zit aan weerskanten vast in de zijgeleiders en kan daarin omhoog en omlaag bewegen. Tussen de rand van de screen en de geleiders zit aan de zijkant een kleine spleet die een beperkte hoeveelheid licht doorlaat.

Een zipscreen, ook wel ritsscreen genoemd, heeft een doek dat aan de zijkant geheel vastzit aan de geleiders. Hierdoor valt er dus geen kleine hoeveelheid licht tussen de zijkant van het screendoek en de zijgeleiders door, want de screen en de geleiders sluiten over de gehele hoogte van de screen direct op elkaar aan.

Zonwering Garant verkoopt naast de Garant Actie ZIP screen nog een luxere variant van de zipscreen (de Garant Design ZIP screen) en een normale screen (de Garant Basis screen).

Offertes aanvragen voor zonwering

Zonwering Garant biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel offertes aan te vragen voor de zonwering van uw huis of kantoor. Selecteer de producten die u wenst te hebben en op basis van uw specificaties maakt een zonwering specialist uit uw omgeving een passend aanbod voor de screens of rolluiken. Zonwering Garant maakt gebruik van hoogwaardige producten. Binnen ieder budget en gewenste specificaties bieden we screens en rolluiken die jarenlang meegaan en een oplossing bieden voor lichtinval in huis of kantoor. Meer vragen? Neem gerust contact op!

Extra informatie

Extra informatie

Prijs vanaf €155,-
Max. Breedte 300
Max. Hoogte 300
Kleuren Kastsysteem Crèmewit, Antraciet, Wit, Naturel
Beoordelen